Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA STA VAM JE VISE.... TO NIJE ZASTAVE ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE VEC ZASTAVA POD KOJOM JE BIH PRIZNATA!!! STA CEMO SA ZASTAVA VOJSKE REPUBLIKE SRPSKE NA UTAKMICAMA SLAVIJE, RUDARA IZ PRIJEDORA, DRINE IZ ZVORNIKA, BORCA???? A ZAR SE NISU SA SADASNJOM ZASTAVOM RS-A UBIJALI MUSLIMANI?? OVO JE NEPRAVDA
A I DA JESTE ZASTAVA ARMIJE RBIH? STA? ONA JE SAMO BRANILA BOSNU I HERCEGOVINU!!!!
A ZAR TO NE SMIJE DA HODA SA ZASTAVOM POD KOJOM JE BIH PRIZNATA PO NEKOJ BANJA LUCI? ZAR JE BANJA LUKA DRUGA DRAZA? SVE JE TO BOSNA, SVIDJALO SE TO TEBI ILI NE!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U ovoj ludnici od države, nikad neće biti mira.. 😥 Blago onima koji su daleko od svega ovog..
@Max, nije dosadno, ali nije ni zabavno.. @TITO1, a šta da ti rečem na takve gluposti?
@TITO1 "ali sve do jednom" Nemoj internet ratnice, ubi nas tastaturom.
apelujem na sve stanovnike bih da pocnu saditi samo ljiljane: u bastama, pokraj ograda, u saksijama na balkonima, prozorima...po parkovima, ispred vladinih ustanova....gdje god stignu..
pa kada ce bosanski pravoslavci i katolici svatiti da sve sto je bosansko njihovo kolikoi je nase.od bosanske kafe ,bosanskih cevapa,pecenja,mesa,sela,gradova,pa i zastava ako je bosanska.
http://s22.postimg.org/decgkk2tt/RS_pi.jpg
Cilj je da se žrtva proglasi dželatom, a dželat žrtvom. Za sad im ide odlično!
Gradic u Srbiji. Godina 1991. Demonstracije protiv hrvata i zahtjevi za akcijom u spasavanju Srba i Srpstva :) pred okupljeni "narod" izasao politicar i kaze: Braco Srbi, za sat vremena nas ceka 20 autobusa da nas preveze da branimo Srbe i Srpstvo, ajte kuci i spremite i dodjite da idemo da spasavamo. ni drinski nije dosao za sat. pustite se ba supljiranja o ratovanju.
My soul is from elsewhere, I'm sure of that, and I intend to end up there. ~ Rumi
1234567890 arapi izmislili pa ti računaj
Iduci petak na džumu u Vlasenicu sa Ljiljanima,ko je normalan to mu ne smeta a oni koji nisu sto ih vise srce opali od muke to bolje.
"Samo su Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati 2014. godine uvezli vojnu opremu vrijednu oko 8,6 milijardi dolara, što je više od cijele Zapadne Europe."
..kuda idu divlje svinje :):)
Ovo nije stvar ni zastava, ni provokacija, niti nacionalizma. Ovo je borba za ljudska prava gradjana na slobodu izrazavanja. Samo u teskim diktaturama isticanje bilo kakve zastave ili javne poruke se obracunava sa hapsenjem. Nisam u BiH, ne pozivam na nasilje niti ugrozavanje nikoga, ali samo vi koji ste tu u BiH mozete da napravite promjene od kojih cete na kraju upravo vi i imati najvise koristi. Od nas preko grane imate samo podrsku da se borite za vasa prava i slobodu ali samo ako to sami zelite.
Nasao se ko ce da prica o slobodi izrazavanja, onaj kome smeta to sto se neko u BiH osjeca i izjasnjava Srbinom ili Hrvatom a ne Bosnjakom hriscaninom.
Nikad to nisam izjavio niti mi smeta. Budi Srbin, Hrvat, Bosnjak ili Shupak, tvoja licna stvar i izbor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahah....Kiksi7 ajde malo odspavaj molim te.....ne pisi o necemu u sta nisi upucena.. ;) malo si pomjesalaa neke stvari .. pokusaj procitati moj prethodni komentar i mozda ti malo jasnije budu neke stvari ;) . jednostavno ne mogu a da ne kazem da odavno nism gluplji i cinicniji komentar procitao kao ovaj tvoj zadnji za "ljiljanku" .
Mišljenja sam da je vrijeme da autoriteti sva tri konstitutivna naroda moraju sjesti za stol i da se dogovore bar neke bitne osnovne stvari. Jer svjedoci smo svakodnevnih, niti malo benignih, međunacionalnih prepucavanja. Kojima smo na žalost svakim danom bliži devedesetim, ratnim godinama, nego 21. stoljeću i ulasku u EU. Pa tako neka se više dogovore koje se zastave smiju isticati a koje ne, pitanje popisa stanovništva i objave rezultata, dvije škole pod jednim krovom ili ne, pitanje uprava i nadzornih odbora u javnim poduzećima itd?! I glavno pitanje treba biti, hoćemo li poštivati izvorni Dejton ili ćemo ga stalno kršiti uz pomoć visokog predstavnika u BiH (najviše ga je kršila i krši bošnjačka strana)?! Ovo su pitanja koja promtno moramo rješavati ako ne želimo krvavi raspad BiH!
Samo je dijalog riješenje. Nažalost imate Dodika koji ne želi nikakav dijalog niti mu je u interesu. No sjesti treba i državu formirati od 3 entiteta koja ustavom ne bi imali nikakvo prava na odcjepljenja. Od toga treba početi, svi ćemo biti BiH ali svi ćemo imati svoj dio u BiH
Pa sta radi srpska propaganda.! https://bosniangenocide.wordpress.com/2012/04/02/bijeljina-imena-zlocinaca-poznata-ali-gdje-je-pravda/
Boze kazni nas, pusti nek ljiljani padaju po nama
Cvijet ljiljana je veoma cest simbol u mnogim evropskim srednjovjekovnim drzavama, najvise u Francuskoj. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Flag-of-Quebec.jpg Simbolizuje krst i hriscansku vjeru. Tako je bilo i u srednjovjekovnoj hriscanskoj Bosni. Drugih simbola osim hriscanskih u Bosni tada nije ni bilo. Posto je Bosna zemlja raznih cuda, sasvim je prirodno da danasnji muslimani vole i brane taj simbol hriscanske vjere i sasvim je prirodno da hriscanima smeta jer ga vole muslimani. Sve je kao u bajci :-)