Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dizi te vi penzije i plate a ne cijene,smanjuj te pdv i poreze doprinose da se mogu dici plate
Nermin Nikšić je obećao još jedno povećanje penzija i ovoj godini i izgleda slagao.
Dok """ oni""" prođu sve faze to je kraj godine 1 Sastanak ( nisu svi došli) 2 ponovo sastanak (pretpostavka da su svi prisutni) 3 mišljenja se mimoilaze 4 ponovo sastanak (približili se stavovi) 5 samo još finalizirati dogovor 6 donešena odluka na dan 10.12.odluka stupa nakon 7 dana od objave u službenom listu smanjenje marže traje do kraja kalendarske godine
Narodu je jasno da sve mjere koje donose realno nikakvog efekta nema. Kao limitiraju rabat na 15 osnovnih namirnica, a to praktično ništa ne znači. cijene iste ako ne i skuplje. Gorivo skuplja a akcize stoje A PARA NIĐE! Glavno pitanje; ĐE SU PARE?
Smjesni su. Rjesite plate i doprinose.
Dokle god u fbih roba npr. iz srbije se uvozi preko posrednika iz cro i rs cijene će rasti. Isto je i da robama oz eu. Uglavnom se uvoze preko cro i gruda u fbih. Urakljeni smo sa svih strana i sistemarski nam gule kožu s leđa. Pogledajte samo šta piše o porijeklu i uvozniku bilo kog artikla.
Cijenr će i daljenrast
Hebo li vas Vučić da vas hebo
hoce li se ukinuti odv bar eto na lijekove i na baby program? ili cete opet da trgovci rade dzaba a vama pun pdv....mmu li va lezihljebovicku parazitsku
STA BI SA UKIDANJEM AKCIZA NA GORIVO 🤡😂😂
Fadil Novalic je za Nermina Niksica Elon Musk Licno !
od Kako je Dosao Niksic sve je Otislo u Trij lijepe Nametnuti ne moze voditi MZ a ne federaciju
Gdje su domaći proizvodi na rafama???
sva tri su sa druge strane rafa
nema ih jer su nekvalitetni a skupi
Zalicemo mi za Vladom Fadila Novalica. Zapamtite.
hocemo da rio mare (pakovanje 4+2) bude ispod 18 KM!
Nažalost ova vlada će na kraju ispasti još i gora od prethodne. Obećavali bolji standard za građane, povećanja minimalne plate na 1000...... ali od te priče nema ništa. Zeznuše narod za akcize, rekoše u septembru će biti zakon o minimalnoj plati od 1000 pa i to slagaše, evo sad kobajagi nešto oko hrane petljaju da mažu narodu oči. Nažalost sve je to ista bagra.
mi smo narod za izucavanje !
Bez plate od 2000 svi ce servisi bjele tehnike i kompjutera zatvoriti vrata. Nema ko kvalitetan vise popravljati.