Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoce zene tamo mogu dobit RAK dojke ne do bog gluho i coravo bilo zenama nema mjesta u ovom drustvu sem onima koje sire noge a postene nek crknu po njihovom
Sve dok god budemo prebrojavali koliko u nekom instituciji ima osoba određene vjerske pripadnosti, spola ili podobnih ili nepododobnih, a ne budemo birali stručne i sposobne osobe na odgovarajuća mjesta koje će nam unaprijediti našu budućnost, svi ćemo, osim onih što su na vlasti, biti taoci dananje vladavine osoba koje ništa ne interesuje osim lični interes i dobra zarada...!
'ta će njima žena. Još neko da im pametan kroji tamo politiku? Ma jok...