Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
živio fikret abdić babo ... največi živi neimar u bih dole lopovi koji prodaju ono što su drugi napravili
pa zar ovaj nije krep'o.....do sad
Nije tijesna, već je pobjedio, na žalost. Da je tužilaštvo i policija radila svoj posao pola ovih što su se kandidovali završilo bi u zatvoru. Žali Bože onoliko poginulih boraca i njihovih porodica koje moraju ovo gledati i proživljavati. Ne biraju se sredstva vladajuće vlasti da se ostvari cilj, da opstanu u foteljama, ni pakt sa Dodikom, vezan za referendum, ni ovo ZLO Fikret autonomaš, gadite mi se I sad recite da ovo nije BANANA država
Babo jedan od najvecih ljudi Bosne i Hercegovine,sve cestitke od brata Srbina!
Nije mi jasno,da se najveci izdajnik bosne i bosnjaka,moze i kandidirati.Neko ko je zatvarao u logore borce ABIH,neko ko je sklopio saveznistvo sa koljacima bosnjackog naroda.Imal ko u krajini da rokne ovog gada kad izadje na binu.
@dervoffinci Prvom prilikom kladusica,babo,autonomija i pilici ce nestati sa lica zemlje. Babo nije prodo Srebrenicu,al' nas je prodo sve zajedno u paketu,jeb* ti on mamicu i kompletan Brcko Distrikt jes cuo!
@dervoffinci Nemoj molim te sintore,zovni mi tvoju sestru nek me naruzi.
Glupe Bošnje.U Kladuši pobijedio ratni zločinac,u Srebrenici četnik,a u Cazinu vehabija.Kaos...
@dervoffinci kad bih rek'o da nisu,slag'o bih,jer rezultati su jasni...
tijesna borba između dvojice secesionista....
svaka cast babo!
@dervoffinci neke bitke nemosh dobiti oruzjem.. srce so dobija iskrenoscu..