Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam bila podstanar placala sam istu svotu i vecu za rupu u kojoj sam se smrzavala. Ovo je odlicno.
pofalici mi geografski nisu odgovarali. govorim o vecem stanu. pristojnom.
Pa ovo je napravljena za snimanje porno filmova.
pisaj sirotinju u nas vazda bilo
Bokte*** nemamo ni petaka dnevno za prehranit se, a neko će živjet u ekskluzivi Je*o ja takav studij. Daj nam svima ISTE USLOVE, pa će vam ovi "siromašniji" pokazat šta znači borba, učenje i studiranje.
Ko ima "više para" priuštiće sebi adekvatan smještaj bliže fakultetu, a ne da se lomata po prepunim tramvajima i pješači kilometriima zbog iznenadnih i nanajavljeniih štrajkove GRASA. Graditi luksuzni, tik uz javni studentski dom je bezobrazno jer se naglašava "klasna razlika". Urbanistički nije mu tu bilo nikako mjesto. Sindrom "kuća na kuću" novopečene vlasti su proširile čak do Novog Grada.
ovaj tip hotela vec postoji u Mostaru nekoliko godina.
Koji ću studenti tu stanovati matere ti??Od Špirića ćerka u Beču,ima svoj stan,i takvi slični su po Zapadu..Neće dijete Krivajinih radnika tu stanovati.To je neko gadno lovu oprao,o tome se radi,hotel će bit prazan...možda da se šinteraj za ove kerove lutalice tu smjesti,to bi bilo pametnije..
jednokrevetne 550 , dvokrevetne 400 ? o.o
bice da je po krevetu 400
sve veći jaz se pravi između bogatih i onih koji spajaju kraj sa krajem. obrazovanje postaje luksuz.
Nisu svi studenti sinovi Izetbegovica,Lijanovića itd..
ovaj ce razvaljivati hotel, nasi studenti ni za zvake nemaju