Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, odmah se vidi da Agencija za drzavnu sluzbu kao i silne inspekcije na drzavnim jaslama "rade svoj posao" ... doduse ne onako kako smo si mi to zamislili, ali to nije ni bila poenta njihovog osnivanja.
Uguraj ove sto ce slusati, a ne one koji imaju nesto u glavi. Sta ocekivati od drzave gdje je pola administracije zavrsilo fakultete na pauzi za kafu.
Bolje što su ih zaposlili bez konkursa nego da su raspisali naštimani konkurs na kome se unaprijed zna ko će biti uposlen. Bar se raja nije maltretirala oko polaganja kojekakvih ispita.
ma uredu je ovo to je u skladu sa agendom za zbrinjavanje stranackih uhljeba 😊
leglo korumpiranih seljacina
Ja ne znam stvarno kakav je ovo način!? Kada sam se ja zapošljavao( tj. Kada su mene zapošljavali) u Ministarstvu fino se znalo čiji sam, na koju poziciju dolazim, Boga mi i konkurs bio, rekli mi ko mi je u komisiji, dobio pitanja, pismeni bio pa intervju... Ovo je baš bezobrazno, čuj bez konkursa! Ccccc
medju ovim je garant ovaj jedan sto je isao sa mnom u srednju skolu, tricom maksimalno prolazio, engleski beknut nije znao i on u upravi za indirektno oporezivanje, nabijem ovu drzavu na qrac
Kad sam ja trazio posao samo mi govorili "prati konkurs" !
Nije tačno, ja sam lično raspisao konkurs u mojoj "fameliji". Javila se tetka i bila najkvalifikovanija. Srdačno, Vaš Direktor
Samo 63 ?
ne vjerujem.... nije istina ovo ... da se ovakav propust desi josu drzavnoj firmi...
molim sve klixovce da komentari budu kao da smo SVI iznenadjeni citajuci ovo!
Pa koliko su marve tu nagurali kad je samo ovih BEZ KONKURSA 63 ( šezdeset tri )... Da rade u pilani, pilana bi bila dva kilometra duga i u jednoj smjeni bi prorezivala omanju planinu oblovine ... ! ! ! Mislim da je Dudučina ipak u pravu, treba ovo razyebat i probat nanovo napravit da bude bolje ... ! ! !
napokon i moj rođak da se zaposli čestitam svima u upravi
Inspektor ne smije imati clana porodice koji je podlozan kontroli UIO (ima firmu). Kada sam prijavio inspektora ciji muz ima firmu osnivackog kapitala 4990000KM na 08000 xxxx, operater mi kaze, hvala ali pola golega je tako. Bgm, istina, a ovaj inspektor klepa li klepa.
ma nije moguće. niste to dobro provjerili. kod nas tako nešto. ma to se samo dešava tamo u šveSkoj,norveškoju i sl. neuređenim zemljama. kod nas to nije moguČe
Ja ne znam sta je tu cudno, to je normalno, ama to tako treba, mi smo glupi XD.