Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su bile prave novine , za mene su i dans br1, papci citaju avaz i ostala sranjja
Agresija 1940-ih? Vjerojatno misle na cetnicke zlocine i napade po Bosni
tata ti je pogresno reko vidi tada su srbi bili jos blaga vecina u bosni a tvoji preci ,isilovci ,su hteli da naprave u bosni turkmenistan ,pa su kad su dosli nemci krenuli da organizuju raznorazne lokalne milicije i da ubijaju srbe e onda su srbi uzvratili a vi ste govorili broters ,pleees nottt ,we dindu nafin gjenocidddd i nakraju ste opet ostali nekaznjeni ,jbg.nekrivim vas ,krivi su jugosloveni
Dobro mi je stari rekao, da su oni bili nase cvijece tada :) zato i kazem nema nikakve agresije tada kada se vecina muslimana poistovjetila s hrvatima...u partizanima ih je bilo na razini statisticke greske a to sve govori :)
Avaz smece
a ti?
uvjek sam mrzio ove uhljebljene umjetnike i galerijske menadzerice ili sta su vec koje se samo kucaju stiklama po parketima i ispijaju kafe a u padze milja i po na racun drzave.
Zašto su nekad pisali ćirilicom.
da se ulizu komunjarama prokletnicima
@krofna5 ko je tebi kriv sto ne znas Cirilicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)