Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje haman jedino onaj jadni otac u miru i tisini zali i tuguje za svojim sinom cekajuci da tuzilastvo sprovede istragu i da se vidi ko je kriv...Ovo dvoje ne silaze sa naslovnica...
@acti nevjerovatno je koliko si ti glupa....
Baš tako
Nisam zadovoljan zbog ovoga od strane klixa jer su stavili opciju da se komentarise jer neki kreteni sto su mentalno poremeceni ce neke negativne komentare pisati. PRAVDA ZA MAHIRA!!!!!
@puJ-do Upravu si brate veliki respect
Ma ja, većina vas okrivi majku i očuha, eto nisu pazili i onda nikom ništa, sve pod tepih. Baš ste gamad, svi odreda. Nemojte molim vas isto tako kriviti srpske zločince za genocid. Krive su žrtve i Armija BiH što se nije brinula o njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
šta radite uposlenici škola dok vam učenici maltertiraju i sijuluju jedni druge?! Sve ste znali i ćutal- BIJEDNICI
šta radite uposlenici škola dok vam učenici maltertiraju i sijuluju jedni druge?! Sve ste znali i ćutal- BIJEDNICI
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/koja-je-stvarna-misija-fethullaha-gulena-0
https://www.youtube.com/watch?v=8X7S6VtQxQY vas tuzlak
a gdje vam je otac rahmetli mahira veceras , tuzlaci, vas stotinu. ? i jel se gospodjica nina zupan upitala ista o porodicnom nasilju... ma mrs !!
Ne daj Boze nikome,samo to mogu reci!!!
de tuzlaci ne pravite frku oko ovoga. ne znamo jos sto se mali uopste ubio
Ma ne samo tuzlaci , ne znamo ni mi u Sarajevu. Ono što se 100% zna da iza sve ove torture javnosti da je u Međunarodnoj školi dječak "zavezan za radijator i silovan oklagijom", prije zvanično objavljenih rezultata istrage stoji DUBRAVKO LOVRENOVIĆ.A vi tuzlaci bi puno bolje trebali znati kakav je čovjek Muhamed Rakovac, pa je dijete od nekih 10 godina (koliko je Mahir imao kad su se roditelji razveli) majci Alisi : “govorio, odnosno prigovarao zato što se nisam ranije razvela”.
To sve kaze Dubravko. Isti Dubravko koji kaze da je dobio pismo od djecaka N.N. u kojem ga je zamolio da sa Mahirom spuste i knjigu Dervis i smrt. Nastranu sto je to cudno - koji to djecak od 14 godina cita Dervis i Smrt. Nego, u prvoj recenici pisamceta stoji "Puno pozdravite gospodju Alisu i gospodina Dubravka". Ispade da Dubravko treba sam sebe da pozdravi. Pozdravlja se i Mahirov dedo, ali otac se naravno ne pozdravlja. Vrlo tendenciozno i dobro smisljeno. Samo se za*ebo u prvoj recenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ne shvaćam zašto su ga odmah zagrnuli 2 metra pod zemlju zajedno sa tim tajanstvenim dnevnikom , jer ce ga kad tad odgrnut i izvršit pregled tijela i pogledati ta j dnevnik kako bi se napokon otkrila istina.Bez veze mu remete mir ,mogli su odmah predati taj dnevnik i izvršiti pregled tijela i pustit čovjeka da počiva u miru.
@acti a ti znas, ti si to spustila u mahirov mezar... molim policiju da privede acti i da nam sve objasni
Ma ja, većina vas okrivi majku i očuha, eto nisu pazili i onda nikom ništa, sve pod tepih. Baš ste gamad, svi odreda. Nemojte molim vas isto tako kriviti srpske zločince za genocid. Krive su žrtve i Armija BiH što se nije brinula o njima.
zilot pises gluposti. jedino su smrdi u 20 vijeku pred oba svjetska imali vojsku. jedino su njih osudili za genocid, jedino su smrdi od poraza pravili pobjede.
Koja je uloga Dubravka Lovrenovića u slučaju (samo)ubistva dječaka Mahira Rakovca?!
Majka i ocuh se preko facebook grupa i javnih skupova pokusavaju oprati, bacaju javnosti prasinu u oci okrivljujuci skole u kojima je Mahir isao, sve u cilju skretanja istrage, jedini krivci u ovom slucaju su Alisa i Dubravko, ako im podje za rukom da krivicu svale na skole onda hebo sustvo i tuzilastvo zajedno.
Pa uloga ožaloščenog "TATE "
Nisu svi učili Fatihu, neki su se i drugačije pomolili :)
Rahmet mahirovoj dusi. Dijete treba pustiti da pociva u miru a ne na njegovoj smrti kupiti popularnost i gurati nos pred svaku kameru i prevacivati krivicu za njegovu smrt sa sebe na druge.
Ljudi , zao mi je Mahira, ali opet se bavite posljedicama i svrsenim cinom . Je li iko u ovaj mjesec prijavio jos jedno zlostavljanje i jednu skolu ??? Policija , iko pedagogo nastavnik ucitelj ????
A to... E vidiš, mani to, to kod nas ide pod tepih. Govna smo mi... Zbog ovakvole taktike smo zaslužili sve što nam se dešavalo proteklih decenija.