Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
država za jovana divjaka i dijanu milić
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
\'\'Avaz i FTV su je dotjerali do toga\'\' kazala je majka preminule tužiteljice. Preminula Dijana Milić bila je student generacije Pravnog fakulteta u Sarajevu.
i tek tako da ode žena... još je požurili spakirati pod zemlju.... ni obdukcija ni ništa....a piše da je tragično kome li se zamjerila
Počivaj u miru, velika Ženo a đavo će već doći po svoje. \"Neko to od gore vidi sve\". Sad sam sigurna da ovo nikada neće biti država i da je srednji vijek bio ružičast spram naše stvarnosti.
neka joj je laka zemlja. neka pociva u miru :(
padaj silo i nepravdo !!!
pokoj joj dusi:(