Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuh neđekano: Više vjerujem u život poslije smrti nego u poso poslije fakulteta
Tipična bosanska mahala od komentara, uspjesnih i visokoobrazovanih autora ! Evo Vam mahaluse samo jedan od primjera koliko je AUBIH-ov sistem obrazovanja daleko ispred svih univerziteta u Bosni i Hercegovini. http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanac-harun-mlivo-dobio-posao-u-googleu/120919108 Ovom djecku je garant BABO iz SDA stranke pa ga progurao ni manje ni vise u Google, a prije toga mu je sredio par ispita na cuvenom Sarajevskom Univerzitet, a ostali univerziteti nisu vrijedni spomena! A ovim mahalusama bi dobro bilo da doguraju i do Viteza ili Travnika ;). Ćaooo tetkice, nastavite sa bijednim komentarisanjem uspjesnih mladih ljudi, daleko ce te dogurati ::PPPPPPPPPP
80 cirkusanata :D
amerićki ćafiri iz NSA prisluškuju i Bakira, samo da znate !
dovoljno je znati ko je denis prcic i odma znas kakav je i univerzitet. To je isto koda je Edhem Bičakčić otvorio svoj fax
Laksi od travnickog a bijeljinski je ipak institucija za ovo. Jedino sto se moze nazvati univerzitetom od privatnih je ssst. ali je i on daleko slabiji od drzavnih tipa ETF ili FIT mostar sto se tice informatike. Ovi sto zavrse AUBIH tuga velika pojma o pojmu nemaju.
Bgm, kako ko ...
Jesi to ti studirao i na travnickom, i na bijeljinskom i na ssst i na aubih i ETF i FIT? Bas me zanima kako imas vremena napisat komentar od studija i obaveza na fakultetima? Ili si onako glup pa lupas na prvu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stajnc masina visokoobrazovanih kadrova.
ma nije tako :)
dislajkuju babaini i tatini sinovi koji su zavrsili au bih
Ja sam u ovoj tuzli bila samo jednoć i to na panonskom moru sa mehom mojim i bas mi je pofino bilo