Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci, tu protesti staju
EVO CITAM KAKO RUSIJA POMAZE POPLAVLJENOJ SRBI ,ZASTO NAMA ARAPI NE POMOGNU,MAKAR NEKA NAM POSALJU PJESAK DA MOZEMO VRECE PUNITI
HAHAHAHA ! :D
Arapi nam pomogli u ratu protiv četnika sad se tam vode ratovi on su bez struje mjesecima i bez hrane tak da nemaju vremena za nas.
ZASTO LJUDI STOJE I GLEDAJU DRVECE NA CESTI, ZASTO CESTU NE RASCICAVAJU. BLOKIRANA CESTA I KOMUNIKACIJE ZNACI GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!
šta kiša i vremenske nepogovštine napraviše za par dana...pa više zla donješe, materijalno, neg čitav rat malte ne...jebeno teže !