Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hiljadu pisama poslao snsd
Elektroprivreda RS.
SNSD? Da su mogli ikako ubaciti više S-ova u ime stranke, učinili bi to. Evo rješenja: Savez Sveovisvih Smornih Sociopata
SSSSSSSSSSSSSSS SS
@RAMMSTEIN Oni su u vrhu najviše HDZ u srcu, vjerovao ili ne.
Našla se bagra s Inzkom zajebavat pa sad ih preslušavaju i neugodna pitanja im postavljaju, zamisli gdje, u "nepriznatom" Tužiteljstvu BiH...! ! ! Stisni muda Petroviću pa se ne odazovi ...???
@Zilot.......Ni osvjedočena budaletina Vojka Šešelj koji se na sudu zayebav'o na sud se nije "odazvao iz zayebancije" nego je k'o pas priveden... ! ! ! Opet kažem, da je faca i da ima muda odazvao se nebi .... Za koji dan će i Duduk tamo iskaze davat, živi bili pa vidili . . . !!!
SNSD krenuo putem SBB-a. Sve kreće od sekretara. Možda mu i ljubavnicu uhapse. Déjà vu!
Crni Luka sta uradi?
I treba vise ukraj stati politicarima koji mjesto da stite sistem propagiraju i poticu anarhiju a cesto i finansiraju