Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo opet stranci zauzimaju nasu stranu, da opet preglasamo Srbe, kao sto smo i 90-tih, kako bi se opet izazvale totalne nestabilizacije regiona. Stara proverjena frmula. Samo sto mi glupsoni uvijek nasjednemo.
joj iritantnog komentatora na bht-u.... ne zna da ušuti ni sekunde... a vrišti kad lopta nije ni blizu gola
a tužilaštvo nema muda da radi svoj posao pa predmeti kupe prašinu
Mostar je postao bitan dok Bosnjacka djeca i dan dnaas nemaju osnovna prava na Bosanski jezik
jel se po tom jeziku gramaticki ispravno pisu rijeci koje se zavrsavaju na -ski,-ski,-cki velikim slovom? Da se bar po necemu razlikuje od ostalih?
@kukov cim si rekao 'tom jeziku' sam si otkrio ko si... taj jezik je isti kao i ime ove drzave i nas kao naroda pa ti sebe pitaj otkut ti takav u ovoj ovakvoj nasoj zemlji...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo kad bi radilo kako treba sahovnice i 4S bi se pojavljivalje samo na kulturnim manifestacijama umjesto na administrativnim grbovima i obiljezjima
ne znam ni sta ce na kulturnim manifestacijama !
Yebat im mater, pustis ih malo