Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
angazovo onaj ludi sesirdjija sve one nezaposlene rudare iz breze i kaknja i eto za par dana dvije sobice iskopane.
TutanHarezabihmuga 76%.
Ljudskoj gluposti nikad kraja!!! Bolje da nadju onu Troju, makar izgradili jednog trojanskog konja, za konje ste eksperti, bar. Pa masta moze svasta. Ako se Turci ne pobune, jer su oni vec napravili jednog drvenog konja negdje tamo.
Jesu nasli nekog TutanHaretazabihmuga mozda?
Koje su ovo budale. Sve je ovo ljudi varka i pokušaj da se opljačkaju narodne pare. Dobro je za biznis, kontate?
A što se prahiliri jogune. Hajmo prahiliri, aplikacije za MRAV su još otvorene. lopate u ruke pa kopajte i zatrpavajte
Ja mislim da ce naci Muju Faraona sa komadom sudzuka u ustima..
Nakon izbacivanja naslaga šljunka kojom je bila zatrpana ova raskrsnica radnici Fondacije ušli su u prostoriju visine četiri metra, dužine osam metara i širine oko četiri metra, i to je do sada najveća pronađena prostorija površine 32 kvadratna metra TJ DOK SU ISKOPALI PROSTORIJU!!! Bosnjaci meni pocinje da vas bude zao...
@hm SVAKA ČAST,ko sa nokta,tako je to.....
Sve sto je napravljeno u BIH napravili su bogumili i muslimani a sve sto je sruseno srusili su prdo.slavci i kurtolici. je.ba im chuko mtr.
@ Tomislav grad Žitelj Tomislav grada se zove kako? Ja ne znam,ne znaju ni oni,nisu jim još u Crkvi rekli.Nekad je bio Županjac,pa Duvno,pa onda dobi ime po onom koljaču autohtonih Bogimila na Duvanjskom polju,Tomislav se zvaše,što mu Rimski papa,dade i novca i vojske,da pokori heretičku Bosnu...A ti stručnjak,sa tim geogfrafskim porijeklom,možeš bit maksimalno Matan potrka...A šta sam ja htijeo komentarima reći,pa nisu pisani vjerovatno za takve kao ti,koji su pacijenti za psihoanalitičare.....Ma ni nick nisi pravilno naveo....što imaš zapažanje...nema šta ...pravi psiho...
@pop radojla papak, ajd sad fino napregni vijuge u to malo mozga sto imas i procitaj sta si napisao pa pokusaj sam sebe da shvatis. ja,.... ma koliko se trudio i iako sam strucnjak na polju psihoanalize pojedinca, ne mogu da proniknem sta si htio reci. meni boli kar za tobom ali bi ti jarane trebo da se zabrines za samog sebe. nije ti dobro. vjeruj!
@tvrtko+ Što sam ja za posmatranje?Što nisam volio S-H jezik,Mešu,Andrića,ćirilicu,što na prvo mjesto prvo postavim Domovinu,i što ne volim klero-faš igre i igre SPC.Od Trebinja do Brodskijeh vrata nije bilo svrba ni hrvata.Toliki ste faš...i,da bi svim mjestima u Bosni promijenili imena u Latinski,samo da nije ovako kako jest.Takvi i uništavaju stećke,i na njih mjestima rade smetljišta,a uzimaju sebi za pravo dsa onda pišu historiju.Dva p.osranija svijeta od S-H,ne može ni sam vrag pljunut,a kamoli G,Bog stvorit.Mrš,mrcinjače jedan,koji si..
@pop radojla jarane, procito sam tri puta sta si napisao i dosao do jedinstvenog zakljucka. ti si jaro za posmatranje. ucini uslugu nauci i dozvoli da ti malo zavire u tu kockastu glavudju.
@ K.Katarina Lično mi se ne sviđa nijedan vlastodržac,ni Tvrtko ,ni ban ,ni kralj,ma niko.Pop je možda i vrsta muzike,možda je pop Radojica č.komandant sa planine Golije u nekad Bosanskoj C.Gori,što mu je moj dedo,odbio glavu...otkud ti to znaš? A to prelaženje iz vjere u vjeru....Učio sam ja Krst pri Savici,kako su posljednji Slaveni uzeli Krst časni...haj majke ti,ne zamaraj se,ko je izdajnik i čega...To je vaše viđenje,ko i okupacija od 500 godina...pa okupacija je nešto fino,imaš primjer,svaki dan na tv,samo što su hajduci jutros bad-guys,a i tad su bili,samo su vama bili heroji,poput švercera svinja,Karađorđa i Kuma mu Miloša.što mu odbi glavu,za malo vlasti,a i fes ulizica moraše nosati..HA!