Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam stedio na računima za grijanje, a sad se smrzavam. I najvjerovatnije cu stedjeti na lijekovima kad se razbolim. Zbogom toplane, gradim reaktor!
Moze li u tom jebenom gradu bilo sta funkcionirati kako treba? Pun mi *** vise citati o sarajevskim hohstoplerima i njihovim seljackim forama i javaslucima.
Tako vam je to kad birate multikulti hohstoplere. Sad nalozite drva u stanovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trenutni premijer KS Zeljkovic je Toplane odveo u dubiozu za nekoliko desetina miliona KM dok je bio direktor Toplana. I nakon te afere su ga postavili na mjesto premijera. Ublehas!
ja odvrno radijator i sipam u kanistere, onda na pijacu i prodajem. ide ko nafta.
Obećanje, ludom radovanje. (Narodna)
Sve lazi, preko vikenda grijanje se ukljucivalo oko 7 i 20, to odlicno znam jer mi je podstanica prakticno ispod stana, i cujem ukljucenje, danas oko 6 i 20, navece iskljuce vec u 21 i 30.Banda
I ja kažem Toplanama da sam platio račun, ali ipak je račun potpalio vatru u šporetu.. jbg..
koga briga. bitno je biti bosnjak.
pa birali ste SDP eto vam sad ni prevoza ni grijanja :D
I ja kažem toplanama da sam platio račun, ali ipak je račun fišek postao.. jbg
i kakve veze ima SDP sa stanjem u državi koja je sistematski sjebavana 20 godina i znamo koje je bio na vlasti sve te godine.. ne možemo se mi oporaviti koliko nas zelenaši mogu s***..
SRBI SU PONOSAN NAROD KOJI JE IZ SVOJIH REDOVA OHRANIO NAJBOLJEG NAUČNIKA SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak)
zamolio bih ponosni narod da malo gramatiku popravi, da ne kazujem da je nepismen, nabijem vas na k....
Jebes likove koji se kite tudjim perjem. Nikola Tesla ima Hrvatsko porjeklo. Njegov pradjed je ozenio pravoslavku u Krajini i sam postao pravoslavac. Ako pročitaš njegove dnevnike sve ce ti biti jasno, a do tada izmisljaj! A sto se tice Bosnjaka evo jedna pjesma... Safvet beg Bašagić 2. VII. 1891.g. Bošnjaku Primi pozdrav, premili spomene, Od gorštaka sa studene st'jene, Gdje-no soko sokoliće leže, Gdjeno zemlja krvnu braću steže, Gdje se bolji očekuju dani, Gdje se štuju svoji velikani. Ti poleće nebu pod oblake, Da ugasiš žarkom suncu trake l sneseš ih u gnijezdo milo. Ha, Bošnjače! Sretno tebi bilo! Miloj Bosni stani na međniku Miloj Bosni na ponos i diku! Moj Bošnjače, oko sokolovo, Dosta slatkih prespavasmo snova, Dosta ljutih preboljesmo rana Kroz nekolko godinica dana. Već je hora, koja doći mora, Da poletiš kao soko sivi, Da povikneš: Jošte Bošnjak živi; Jošte živi, mrijet mu se neće, Dok se zemlja oko sunca kreće. Znaš "Bošnjače", nije davno bilo, Sveg mi svjeta! nema petnaest ljeta, Kad u našoj zemlji ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja pa do Brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome šire. I još nešto, čemu oko vješto, Hrabri ponos i srce junačko Nada sve se začuditi mora: Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago Naše ime ponosno i drago; Eto hore, šećer razgovore! Kucnuo je časak odlučnosti, Da kliknemo i mi u radosti: Zdravo sine, mile domovine, Naš junače, ponosni Bošnjače Pozdravlja te sa krša viteže, Živi, živi na hiljade ljeta! Miloj majci na radost i diku, Boreći se za otajstva sveta.
Pa trebamo se dobro ismrzavati kako bismo lakše "popušili" poskupljenje u decembru,
...što svirate k­urcu sa tim grijanjem...izvolite namiriti dugovanja, dosta je bilo da preko leđa redovnih platiša grijete svoje cjenjene guzice...ili, da vam za promjenu, par mjeseci ukinemo plate?
i koje je riješenje dragi moji sugrađani? Ministar Petrović hladno kaže da smo opljačkani putem računa za vodu i šta bi? Da li je rekao da građanima teba vratiti pokradeni novac? Da li su građani tražili da im se vrati pokradeni novac? Toplane Sarajevo se ponašaju kao da nas humanitarno griju, a ne da im plaćamo svaki mjesec račune. Već 7 dana lažu da zagrijavaju stanove i što je najgore to se ponavlja SVAKE GODINE!!! I šta sada? Nastaviti virtuelno im od ... do po spisku, a oni nastaviti sebi puniti džepove ili nam valja nešto raditi?
Neka oni na vrijeme račune i tužbe šalju to nikad nije zakasnilo, recite fino nema grijanja i neće bit do 15. a ne ovako izmišljati i lagati!
...u mene nisu...al' nisu nešto ni vrući...pomalo pucketaju, zagrijavaju se...
Bitno je da su toplane uzimali pare za cijelu godinu,to sto nema grijanja manje vise ...
vlasnici i-phonea mogu skinuti aplikaciju "grijanje" na i-tunes.
pa sta hocete vislje dolazi lipo vrime a vib grijanje djaba da se trosi i nondak nece bidanti kade bide zima
Ljudi ne se zaj.... pa jel vi vjerujete svojim ili njihovim očima....