Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je formulirao tekst neka se stidi svoje gluposti. Jednu misao izrekao je na 67 načina. Što se tiče Radovanki, obje su fuj! Četnikuše pogane!
Ljiljana zena zlocinca ne treba da ide u posjetu zlocincu ima on svoju ljubav Milu.Zato je Ljiljin otac branio brak svoje kceri sa durmitorskom zvijeri i to je davno vidio u njemu,a sonja moze da ide i ona je psihijatar pa da je babo nauci malo pored redovnog posla kako da vraca fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
da vide svoga taru
Super! Jos sam oda im daju avionsku kartu u jednom pravcu. Sto dalje odavdje. Ako treba ja cu platit:)
Oni kao nisu znali gdje je Karadzic, nisu oni imali pojma???...ma kakvi, oni su k\'o male bebe nevini...haha...Boze, gdje mi zivimo? P.S. Jovičević i Jovićević su dva razlicita prezimena...grijesite :(
ja ponekad ne kontam ovakve vijesti... receno je u naslovu da su im dokumenti vraceni, pa u uvodu, pa u narednih 8 pasusa, sve sinonimima i promjenom aktera, ponovljeno nam je toliko puta da su im vratili dokumente, ili da nemaju pravo dalje da ih zadrzavaju?????? mislim, azurnost? kvalitet vijesti? zasto ne spomenuti njihovu mogucu vezu i spoznaju za karadzica i njegov novi zivot tokom ovih 13 god. na primjer? mislim, isto ovo se desava sa mnogim clancima, dovoljno je samo procitati naslov, ostalo nista novo...
Moraju slušati Tatu,kao prava mala dobra dječica.Daće im čiko bonu...
e jesu se sjetili, sad...