Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kebo ni tebe ni kriminalca Budimira niko ništa ne pita, ništa vi niste bolji od ostale bagre, ovo je i zbog vaših lopovluka!
Pa popaliti njihove vikendice, vile, zgrade, firme, avione, kamione...
Sad će oni na godišnji odmor dok bude trajala obnova zapaljenih prostorija. Učinila im se usluga.
kad se ispale,treba kreut prema kucama
krenut*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To Kebo u zatvor i izvedi privedene kao i iz širokog iz zatvora isti su to domoljubi
GOVNA !!!
Žao mi je šti je Lukač poslao specijalce da biju goloruki i izgladnjeli narod! Srami se Dragane!
Znate sto nema danas protesta pa scepo reko stop nekoj sinoc poco prijetit tornjama i scepo se pripo veli ima u ovim sto pale i onih koji nisu moji mogu spontano krenut i na tornjeve ova djeca scepina..
Scepo se obezbjedio ne mozes do tornjova kako on to voli reci nema sanse.Na svakom koraku obezbjedjenje hiljadu kamera,i nekakva oprema sto je ni Obama nema,ima blind dzip unutra samo sto nema antiraketni sistem.Moze i elektricnu ogradu da udari i tenkove da stavi ispred tornjova ali ga od Bozije nece niko spasiti.Kad ga snadju harami nista ne pomaze....
Isti onaj Keba koji je pobjegao od naroda na demonstracijama, kao i svaki drugi. Niko se nije obratio ovim ljudima na ulicama da pita zašto i kako, da ponudi neko rješenje. Već su se zavalili u nove fotelje po svojim vilama itd..
A i ti mi bi neki cojek kebo makni yebo te oni smradovi (SDA) , prodali su nam pola Bosne i ovo rest ko zna sta joj je sudbina, svi ste vi redom govna ,ono sto valja je poginulo u ratu druga plovina je van Bosne protjerano od strane cetnika...!
I predsjednike i potpredsjednike isto nabijem na qurac.
https://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0 A ko ce rijesiti ovu situaciju?
Kebo jesil stigo gace promjenit?
najmrzi moj politicar! kebo! ja ovog ocima ne mogu majke mi. pa vidi ga samo kakav je
U ovom trenutku izjava politicara nije dobrodosla, pogotovo ovakvih. Kebo, bjezis jucer pred ljudima, kako te stid nije?
ostavkeeeeeeee samo ostavke za pocetak ce smiriti situaciju. budimir da mi bude predsjednik pa majko mila ti glasaj za stranku koja njega tu postavi. sve kriminalci jedan za drugim...
situacija ce biti rijesena, kada vi odete sa pozicija!
To je taj trio koji se vrti po FACE TV zadnje vrijeme Komšić, Šćepo i Kebo. Kebo je opasan igrač.