Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U biti kad bi sad izvrsili privodjenje svih politicara u BiH i dobro istrazili sve potanko, od njih 100 vjerovatno bi 2-3 izasla na slobodu, ostali bi zavrsili na dugogodisnjoj robiji. Al sve to da je pravde, a posto nije........
Podržavam u potpunosti hapsenja međutim ovo isto hapšenje su naredili i potpisali isti oni koji su isti ovi........pa kaže, Ko je bez grijeha neka prvi baci kamen......
Jarane, meni se čini da si ti malo previše optimističan. Sumnjam da bi ijedan brez barem krivične prijave prošao.
Pocelo je pocelo,sad cekamo da pocne hapsenje i kriminalaca iz SDA,oni su u ovih 20 godina i stvorili uslove svojim kriminalcima i ovakvima poput Lijanovica da rade sta hoce.
auuuu, zaJebao si se octobar ..... njima vrijeme tek dolazi ... oni će napuniti onaj novi zatvor ... trasira im se staza u Vojkovićima
E pa vidjet cemo october cije vrijeme dolazi,i ko je u proteklih 20 godina kocio uspostavu Pravne Drazave u Bih,tj kome to nije odgovaralo.Ne pita se samo Lagumdzija o ovome,ni SDP,nego strane sile,ono sto je strefilo SAnadera i HDZ u Hrvatskoj ce da strefi sada i SDA.SAmo kazem neka odgovara onaj ko je krao, pa neka je moj babo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bahil !
hapsi govna
DA SAM NA NJEGOVOM MJESTU JA BI SE SMIJALA GROHOTOM. NAKRAO SE TOLIKO DA MOŽE KUPITI KOGA GOD HOĆE A MNOGE VJERUJEM IMA I U ŠACI. NEMA OD OVOGA NIŠTA. GOSPODINU REBAC ŽELJKU NEKA JE LAKA ZEMLJA. ON JE BIO POŠTEN ČOVJEK, 100% POŠTEN, NATJERAN DA DIGNE RUKU NA SEBE.
Logicno, svoj na svome
OVO JE UDAR NA HRVATSKO PUČANSTVO
Imali ova sipina akcija kodni naziv ? Bas me interesuje koji melaholicni naziv nosi.
Cekamo Covica i Izetbega!
I Zlaju I Fahru
sad se smij, kasnije ces plakat .
HAPSI OVOG ŠTO BI DRŽAVU ZA ČOVJEKA (čitaj: za sebe), HAPSI OVOGA ORGANIZATORA OTPORA IZA ZIDOVA NARODNE BANKE, HAPSI OVOGA ŠTO MU NEBODERI PADAJU S NEBA, HAAAAAAAPSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SVE REDOM !
Da je ukro metar drva bio bi nasikiran jer zna da je Zenica, a ovako sa milionima i korumpiranim sudovima i ja bi se smijo besplatna medijska promocija a ne hapsemje.
Jednostavan nacin eliminisanja "protivnika" pred oktobarske izbore. Kako se ovog nisu prije sjetili, samo me to cudi
Kad zna da neće dugo biti zatvoren i naravno, da krade evo preko 20 godina :D Pa ko se ne bi smijao kad živi na račun svih okolo a kad ga vide kažu ' kako ste gospodine ', ne znam ko je gori ba, narod ili političari - tanka je linija između ta dva zla. Takođe, nema teorije da će biti osuđeni ni za šta a kako god, eno kao turković, ubrzo vani.
Sad i Bilal u centru paznje ono uhapsen sa elitom. Sad ce ministar sa Bilalom u celiju ima da ga Bilal prevede na islam.
jos nijedan nije pravomocno osudjen. svi se branili sa slobode i na kraju oslobodjeni. ma ovo je lakrdija od drzave. treba je rascijepati u atome a prvo one evropske predstavnike, ohr i inzka nabiti nogom u guzicu. sav lopovluk oni gledaju kroz prste
Osmijeh Lijanovića dovoljno govori kako da shvatamo ovu našu jadnu državu...