Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CINJENICA JE DA JAKO PUNO MOSTARACA NA LIJEVOJ OBALI SAMO KAFE ISPIJA I IGRA TAVLE AL NIJE TO RAZLOG ZBOG KOJEG LIJEVA OBALA IZGLEDA OCAJNO RAZLOG JE TAJ STO OVIM GRADOM UPRAVLJAJU HRVATI PA I GRADONACELNIK JE HRVAT JEDNOSTAVNO NE DAJU PARE NI TI DA SE OBNOVE RUSEVINE A KAMOLI NESTO VISE SVE STO VALJA GRADE NA DESNOJ OBALI OVAMO STOPIRAJU SVAKI DOBAR PROJEKAT NAJBOLJI PRIMJER ZA TO JE HOTEL RUŽA JER KAO ON KVARI IZGLED PRIJASNJEG STAROG GRADA KAO VIDI SE ZADNJI SPRAT KAD SE USLIKA STARI MOST A PRIJE RATA SE NIJE VIDIO A TO ISTO VAZI ZA CRKVETINU KOJU SU NAZIDALI 20M I ISTO SE VIDI I KVARI IZGLED PRIJASNJEG STAROG GRADA AL TO IM NE SMETA FUJ
apelujem da se pomogne toj djeci,molim vas pomozite im na bilo koji nacin.gdje su te humanitarne akcije i helikopteri kad su djeca u pitanju.
POSTO JE SITUACIAU MOSTARU OVAKVA KAKVA JESTE,ZAMOLILA BIH SVIJU KO JE U MOGUCNOSTI DA POMOGNE DJECI BEZ SKRBI U DOMOVIMA DA IM POMOGNU. ZASTO NEBI NEKI TRZNI CENTAR I DRVOSJECE NEKU PEC I 1m DRVA,SAMO DA OSJETE TOPLOTU. LJUDI TO SU DJECA,DANIMA SE SMRZAVAJU I GLADUJU.
A ti došao na sarajevski portal da pričaš protiv Sarajeva? Meni to izgleda kao kompleksaš iz provincije. Jes eto Sarajevo treba svakome rješavat probleme da vi možete sjedit u kafani i kritikovat.
Mozete sanjati da cemo se ikad predati mi cemo se boriti u ratu smo ostali zahvaljujuci nama samima a tako i sada Mostar je ogledalo stanja u drzavi kada bude drzava u boljem stanju bice i Mostar do tada nam ostaje borba za goli zivot.
ima malo istine sto sto se tice rata. ali ne u potpunosti...i hrvatima \'se nesto moralo dati\', da tako kazem- (iako mrzim ovu terminologiju a i koncept podjele u nasoj zemlji).. sto se tice poslije rata, vi Mostarci ste sami krivi. sto se ne bunite???? od svih gradova u BiH, najgore ste prosli, definitivno... trazite od grada centralno grijanje(koje ste imali prije rata, da se obnovi). trazite prokleto kino, normalan trg u centru grada, sportsku dvoranu i jos stosta sto imaju ostali gradovi,...izadjite na ulice i trazite da vam grad lici na grad... nece vam dovijeka uvijek drugi biti krivi. a i mi ostali moramo traziti jacu ekonomiju i vise posla..
@MOSTARCI I treba vas ostaviti na cjedilu.. Bog vam dade pola Mostara, a vi od njega Stolac napravili ! A Hrvati New York ... Ne treba vama nista dati lijena bagro, samo igrajte tavle i ispijajte kahvu ! MRS ! Mrski pozdrav iz Sarajeva !
Ko je budalas mrcino bosanska istina je da ste nas u ratu ostavili na cijedilu a i sada poslije rata uvijek problemi cim jaci vjetar zapuse odmah problemi kopaj podzemne kablove neka kosta nije bitno djubrad jedna stoko
Jjeeebbeeem vam mmaatteerrr sarajevsku, ostavili ste u ratu Mostar na cjedilu, pa isto tako i poslije rata! U Mostaru nema struje vec 3 dana a vi ni da se nasalite da objavite to nego pisete o nekim glupostima, ppiicckkaa li vam mmaatteerrina!