Zabilježeno 40.000 poziva
0
U toku je akcija solidarnosti s narodom Japana
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku im lopovsku sve ukupno telekomi + porezi uzimaju tacno pola onoga sto posaljete - dakle pomazete nasim telekomima isto koliko i zrtvama u Japanu !!!
fakt je da je japan nejvishe i najkonkretnije donirao za bosnu od svih zemlja na svijetu. jednu stvar ipak ne razumijem. sa preko 800mrd. dolara je japan jedna od najbogatijih zemalja na svijetu. znaci njima netrebaju pare. pare nemogu zaustaviti daljnje zemljotrese i radijaciju fukushime. bilo bi od veceg efekta da se napravi neka akcija koj bi posijetila na zrtve cunamija japana i pokazala suosijecaj sa gradjanima japana u ovim teshkim momentima. mozda bise mogao organizovati ljudski-prsten oko starog grada sa bakljama u ruci(znam da je fiksna ideja, al barem je ideja) i da se tom akcijom kroz medije pokaze da bosanci i hercegovci misle na japan.znaci nesto cisto simbolicno. meni je totalno glupo da narod jedne od najsiromasnijih zemalja salje nove najbogatijoj drzavi. pare neznace njima nista, nit ce ista promijeniti, barem po mom neuvazenom misljenju.bolje je da se skuplja za nesto konretno u bosni, jer bijeda je na sve strane.a ustranu da se na svakoj akciji obogate preplaceni.
ma monopol jarane pljackaju gdje stignu ne samo za japan vec i ovako za humanitarne svrhe
mi nismo normalna drzava. I manimo se komentara i pomozimo koliko mozemo...
a što niste napisali da BH Telecom uzima sebi 33% od svakog telefonskog poziva? u svakoj normalnoj državi su humanitarni brojevi besplatni i ne naplaćuje se PDV na poziv ali kod nas se naplaćuje i PDV i još Telecom uzima sebi trećinu za poziv.
arigato Bosnia
Najbolje bi bilo da im sad vratimo one zute autobuse, sad njima trebaju!