Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Awkward moment kada clan SDA prica o borbi protiv korupcije i kriminala, i sebe stavi u istu recenicu sa postenjem u momentu kada je stvorio u Toplanama dug od oko 80 miliona!
Ako on bude imenovan, ja se selim u TK
Odlučili smo da pokrenemo stranicu o popisu stanovništva u Bosni i Hercegovini 2013. godine. Glavni razlog za to je da uklonimo sve konfuzije oko izjašnjavanja i da animiramo sve Bošnjake da se izjasne kao Bošnjaci. Zamolili bih vas da nam se pridružite i pošaljete poziv svojim prijateljima i share-ujete stranicu: >>> http://www.facebook.com/popis2013
Gosp. iz SDP ovo je POCETAK Vaseg KRAJA, mnogi napustaju TOTALITARNU IDEOLOGIJU STRANKE JEDNOG LICA - gosp.Zlaje. SDP je napustio uvazeni ZELJKO KOMSIC, jer nije mogao prihvatiti nacela i principe politicke opcije u kojoj su POLITICKI INTERESI ISPRED DRZAVNIH, sto je kao glavni razlog naveo uvazeni Zeljko Komsic, a znamo ko je Zeljko, koliko je glasova dobio, te koliko se postuje lik i djelo istog. Pokazao je svoju principijelonost, odlucnost , kako sto je to cinio u NAJTEZIM TRENUTCIMA. Kad takva persona napusti jednu politicku opciju, onda je jasno na kojim NACELIMA I PRINCIPIMA se temelji rad SDP-a.Zatim prof.Hanka Vajzovic je napustila SDP, jer nije mogla imati ulogu POLTRONA u SDP-u, tako da je vise nego evidentno da rijec o STRANKI JEDNOG LICA. Zatim potencirate zatvorene liste, kako bi u potpunosti utemeljili rad STRANKE JEDNOG LICA. ZAPAMTITE JEDNO, prvo ZELJKO sa arnijom ljudi ce NAPLATITI DUG, jednom rijecju na narednim OPCIM IZBORIMA dobit ce te sto ste i ZASLUZILI.
To je izraz kada Nermin Pecanac sam sebe proda kao i SDU, jednoj SDA, samo da bi bio ministar.
Nikako mi nije jasno kako gradjani Sarajeva sve ovo samo mirno posmatraju?! Može se zaključiti da nam je još uvijek dobro i da se još uvijek ima puno toga za izbunarit?! Pa ne znam kako se može uopste predložit tako jedna osoba za mandatara, ljudi, halo, uozbiljite se malo! Uključite malom savjest i neka stručnost dodje konačno do izražaja a nešto drugo! Pa vidite dokle je Toplana dovedena?! To se ne smije zanemariti, to je referenca za nekoga kako je vodio prethodnu firmu i nista drugo ne bi smjela biti! Nek nam je Bog na pomoći! Razočarao me i Pećanac i SDU, u koje sam jedine imao malo nade
neka ga samo zlatko i fahro puše.....
Politička nepismenost i neinteligencija evidentna je iz komentara koje ostavljate (kako pristalice još uvijek aktuelne vlade tako i pristalice sve izvjesnije nove vlade). Uvijek će ključno pitanje biti lova/pare, a nikada \"nacionalni interesi\". To dokazuju posljednja dešavanja na političkom planu, posebno na državnom nivou. Međutim podjele građana uzrok su jedne druge činjenice. S obzirom da svako ima nekog u porodici \"Na Budžetu\" uvijek će mu biti bolje kad je jedna opcija na vlasti a druga u opoziciji. 1000% sam uvjeren da forumaši koji najžešće brane bilo koju opciju su babini sinovi čiji ili roditelji ili bliža i dalje familija jašu po budžetu i šakom i kapom, pa stoga i ti formaši imaju koristi od toga. Da ste prinuđeni da sa VSS konobarišete ili nećete imati da jedete, ne bi vam padalo na pamet da branite bilo koga od ovih kriminalaca već bi nasilnim putem promijenili ustavno uređenje.Politički maz.lumi!
Od Dejtona naovamo ovaj grad je sve manje grad a sve više palanka. Samo se povečavao broj tržnih centara u kojima su hajrovale Sda i Sbih kadrovi.Izgubili smo vodu dozvoljavajući gradnju u vodozaštitnoj zoni-opština Iliđa-SDA na vlasti.Gubi se ogromna kolićina vode jer je vodovodni sistem u kolapsu.Opet zasluga SNAGE BiH jer su njihovi kadrovi i u vodovodu i u zaviodu za izgradnju grada i naravno u ministarstvu privrede kantona.Talovi SDA kadrova u bespravnoj gradnji i izdavanje dozvola je onemogućilo izgradnju zaobilaznice sarajevske O .financijskoj dubiozi koju je Snaga proizvela samo na tom objektu da i ne govorimo.Ni Željo ni Sarajevo nemaju svoje stadione niti ih Kanton pomaže svih ovih dvadesetak slobodnih godina.Treba li spominjati GRAS i kupovinu rezervnih dijelova umjesto šezdesetak novih autobusa koliko se za te pare moglo dobiti.O tome koliko se naših para pojelo u ovim javnim preduzećima mislim da je bolje da se nikad ne sazna itd itd itd
Kao sto sam pisao i poslije prve smjene tako i sada kazem...Ovo je drk*** po gradanima ovoga KS, ovo je ismijavanje izbora, ovo je je*** teroriziranje nase inteligencije...Scenearij je isti, rezija ista, face su iste...a problemi ce ostati, i nista se nece rijesiti...nista dok god se narod ne digne, dok sindikati ne prorade, dok sve neuniste i neistjeraju bagru iz ugodnih i toplih stolica...goni bagru napolje, goni na sela odakle su i dosli...
Kazi Enese Zekovicu i Esede Radeljasu koliko ste para dobili kao clanovi ministrove komisije za otvaranja i selektiranje ponuda za izgradnju i dodjelu borackih stanova. Jel vas dvojica kriminalaca mislite da to nema sve dokumentovano i da ce biti predato policiji. Vama je mjesto definitivno u zatvoru, obojici. Pozivam policiju odmah da vas obradi policijski ovdje.
@mujo ta vlahadija kako ih ti nazivas su porodice koje su starije od tvoje u Sarajevu sigurno.......tako da bi ti trebao otici iz Sarajeva i vratiti se tamo odakle si sljego,,,,,, toliko o multieticnosti na koju se stalno pozivate
Vidi ovih kriminalaca i propalih direktora, izlizanih šminkera, korumpiranih političara i stručnjaka sa travničkog univerziteta, Cirkus Kolorado odoh i ja u lažne azilante kod švaba prvim autobusom, prije nego nam uvedu vize.
Pedja sto sad ne predjes kod Pecanca i Jurcke da sjednes. Da budete kohezivno ideoloski povezani sa SDU. Koliko cetge traziti funkcije od njih. Evo ti prijedlog, trazite im da dozvole jednog clana Predsjednistva SDU iz reda Nase stranke. Sta ima veze, kod vas sve moze.
ove sdp ovce ce slog strefiti.zlaja ih opteretio puno,malo ih ima a moraju ispisati svaki od njih po 20 komentara po textu!zlaja odmori malo ljude katile!sto se tice zeljkovica ne znam ga ali cujem da nije nesposoban!dug toplanama stoji od kraja rata.toplane posluju pozitivno ako se ima u vidu da su gradani toplanama duzni 20 puta vise nego sto je dug toplana drzavi!dakle da narod bolje zivi i placa toplanama to bi bila respektabilna firma!
Sta ce vam ova Vlahadija u vlasti mog omiljenog rodnog grada Sarajeva. Lukici,Petrovici,Marjanovici mars iz mojeg grada .
Pomoci SDU sto je usla sa SDA u koaliciju, jer to sada znaci da nisu vise temljena socijaldemorkatska stranka. Pitanje Pedji Kojovicu, sto ne predjes kod Pecanca, sad kad ste usli s njimna u aranzman, da licite na klub propalih stranaka, kako treba. Koja je ovo propast, nismo jos niti svjesni.