Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
510 Kila marihuane? Sjeme vam se zatrlo
Jel šta spalo s kamiona kad se vozilo dole. Uvijek spadne. Makadam. Rupe. Okuke. Koliko god oprezno vozio, uvijek spadne.
Samo dalebu u ovo moze da vjeruje. Slovenia legalizuje marihuanu,kao sto ce i hrvatska.Holandska marihuana skupa,a zna se da je u BiH najjeftinija. Znaci vec su je komsijama proslijedili .Oni ce samo etikete satro''holandija'' pucati i prodavati je po toj cijeni .Vjerujem da je vlast dobro djepove napunila...
vratite nam vutru dusmani!
Što je bilo veselo :D Nadam se da je sve kako je i rečeno ali nisu vam sefovi baš neprobojni ;)
stoka nepismena zatucata,retardirana.sa ovoliko vutre se moglo barem 300 zivota spasit.jebemm drzavu i u drzavi 13 drzava.
Veseeeeelooooooo ovih dana u istočnoj Hercegovini
garant su spalili svih 550kg
u komentarima sve moralne vertikale uzori, svaka bi vas majka za zeta poželila, a jel izađe nešto oko marice spida boba žutog koke sve sami profesionalac cccc
510 kg mariuhane, skanka 26,5 kg???
Za 10 godina ovo će biti okupljalište svih bosanskih narkomana. Kakav Vudstok i Hipiji..
720 stabljika marihuane? :O Neki ljudi žele da gledaju svijet kako gori. :/