Zločin nad srpskim civilima
0
U Švedskoj uhapšen Ahmet Makitan
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... opet taj nezaobilazni Dodik???
Jadnici,od vasih komentara mi se gadi citanje.Poenta je u tome da se zlocinac nije sakrio ni u SVEDSKOJ,Cileu,SAD,Srbiji ili bilo kojoj vukojebini na ovoj planeti ,pravda ih stize ,sporo ali sigurno.Gore navedene vidim kao krezave spodobe kojma bazdi iz usta cim ih otvore RATNI ZLOCINI; SRBI 92%,HRVATI 5%,BOSNJACI 3%......toliko o zlocinima.
Kakvi fasisti i agresori iz Male Azije
\"Od maja do avgusta 1992.\" Pogledajte samo koliko su sra.nja napravili za dva mjeseca, a onda jaucu kad ih kasnije pogodi Ilija Gromovnik u glupu celenku!!! Tad su i sra.nja u Tuzli napravili, i u dobrovoljackoj...gledaj al su se bili uspandrcali!!!
ma mogo se bolesnik samo na civilima ( zenama djeci itd...) izivljavati, yebo mu alllah pegamber mrtvo dijete u usta!
Ma dje bi Ahmo to mu je Karl Bilt nešto zakuho.....ha ha ha
a sto je novo pa to je hvo
posteni dobri fini naivni nevini nicim izazvani moslemani.... ovo mi se ne uklapa u pricu o casnim i bezgresnim bosnijakima nad kojima je izvrsen zlocin agresija,....genocid. zar su oni bili takvi vec u maju 92-e? Nemoguce. jos kad se sjetim sta je Naser Oric sa svojim mudjosima i domacim talibanima radio po srpskim selima oko srebrenice dosta prije onog sto ih je snaslo u Srebrenici , upitam se kako je i jedno balisko uvo ostalo citavo. svatim zapravo da je Mladic bio mekusac i dobrocudan vojnik.
Odlično napisano ponavljam odlično napisano, samo sad navedi neka imena na muslimanskoj strani koja su za vrijeme rata činila ratne zločine protiv civila i ratnih zarobljenika.
Bitno je da svi odgovaraju koji su pocinili zlocine. Sta je bitno ko je ko, glupani, kada cete biti objektivni i ne podrzavati one koji su takva zlodjela pravili. Meni oni samo spadaju pod grupu \"ratni zlocinci\", ko su, odakle su, mene ne interesuje, da tako gledate, daleko bi ova Bosna bila, ne bi bila ovako nazadna i puna nacionalizma. Svi smo mi isti, samo nas razlika u karakterima dijeli i nista vise. U svakom narodu ima kukolja, toga smo mi svi svjesni, ali necemo priznati.
Hrvatske oruzane snage, a sve cvijece naturili da se dokaze, bas vam zacerase vasi saveznici, sta ces, kad ste glupi...
Ma nije moguće da su muslimani činili ratne zločine, To mi je čudno, jer oni su se uživjeli u ulogu takozvane žrtve.
Pederacija je osnova na zlocinima Islamskih fasista!
Ako je po zaslugama onda muslimani ne dobise po pichki ne blizu koliko su trebali
za dom spremni.....