Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bi idiot mogao zahtijevat raspodjelu doktorata po nacionalnom kljucu.
@ovu dvojicu ublehasa zasto su samo muslimani?pa zato sto se za razliku od vas nisu bacili na pljuvanje po raznoraznim stranicama, nego sto su dosljedno shvatili sta Bog trazi od njih ikre bismi rabike....ko vam je kriv sto neucite nisu vam valjda i zato muslimani krivi a?
e pa zadnja dva komentatora su stvarno u zabludi. na mom fakultetu (tehnicki je fakultet u Sarajevu) imamo izjednacenu nacionalnu strukturu. jednako sporo rade doktorate i muslimani i srbi i hrvati jer su uslovi rada takvi kakvi su a i mentori i kandidati takvi kakvi su.. zato se ostavite podjela tipa srbi, hrvati i muslimani!!! i da ne zaboravim, cestitke promovisanim doktorima nauka :)
..mostarac,dobro primjecujes...ocigledno..Primjer zajednickog zivota,a??? ...Srbi i hrvati su primjetni ali samo u promilima..toliko o laznoj multieticnosti glavnoga grada..
Imal\' i jedan/jedna da nije musliman/ka?
JADNI NASI DOKTORATI,DOKTORI,PROFESORI I DIPLOME PA NIKO TO U SVIJETU NE PRIZNAJE I NASI LJUDI KOJI SU TRACILI GODINE PO TIM NAZOVI VISOKOOBRAZOVNIM USTANOVAMA KADA DODJU U SVIJET MOGU SAMO DUPE DA OBRISU SA TIM A SVI SMO DR MR.PR.FRA ITD
Drago mi je cuti da se nas narod obrazuje. Samo je jadno kada odete na stranicu nekog fakulteta i procitate da se doktorati iskljucivo pisu na jeziku 3 bosanska naroda, pitam se ko ce to citati i eventualno primijeniti dalje od nasih susjeda. Drugo, ne postoji elektronska baza, koliko ja znam, da se radovi mogu procitati. Ma cirkus. Al dobro, valjda ce i to jednog dana doci na dnevni red. Doktorantima sve cestitke!!!
Samo naprijed!