Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zna se stolac mjesto gdje veliki vojvoda bosanski vlatko vukovic pociva u miru obiljezava se neovisnost njegove zemlje cije vojske je on bio zapovjednik veliki vojvoda bosanski kako je zove kralj dabisa \"slavna vojska bosanska\" i obiljezavat ce se uvijek i do kralja vremena na ovome svijetu.Nas nece biti na ovome svijetu al bosne ce biti ona je bila, i ona ce biti sve drugo je prolazne prirode.
svaka cast cestitka
U stocu ce pobijediti HDZ, nije se dobro njima zamjeriti, rece neko nekom
Volim te jedina moja! Bravo Stocani!
Ranjena, ali ziva! Bosa, ali ponosna! Umorna, ali uporna! Sretan Dan nezavisnosti BiH. Neka dusmani crknu!
Bravo stolac, bravo sretno sa obnovom stolacke sahat kule :)
PROSLAVA 20 GODINA OK A STA CEMO SA 1200 GODINA PRIJE TIH 20? SRETAN DAN DRZAVNOSTI U SVAKOM SLUCAJU. JEDNA JEDINA
nnnluiu
Svaka cast Stocni i nek Vam je sretan 1.mart Dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
A evo citam ove komentare i toliko se polemike stvara oko necega sto bi trebala biti normalna pojava. Zivim u Stocu i danas je bilo divno prosetati gradom, vidjeti sve te mlade ljude koji su se vratili i ostali da zive u ovako teskim uslovima, gdje nemaju mogucnost za bilo kakav pomak al opet se trude i zalazu vise nego svi vi sto piskarate tuda, najlakse je popljuvati tudji rad de se malo mrdnite radite i vi nesto pa onda uzmite za pravo da komentarisete. Omladini Stoca svaka cast treba zivjeti ovdje pa onda uzeti za pravo da se kritikuje. Pozdrav
od mora do Save od Drine do Une JEDNA SI JEDINA!
@XD gdje si sda-ovac jos ima neko tatu zlatka
maškare su bile prije dva tjedna pomješao si tulume
BOSNA I HERCEGOVINA JE STVARNOST I REALNOST SVIJETU I MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI.ONI KOJI POKUŠAVAJU PODJELITI ZEMLJU SU GUBITNICI JER CIJELA EUROPA SAD I ZEMLJE UN PRIZNALE NEOVISNU BOSNU I HERCEGOVINU.
i bice svaki put od sad, iduce godine u sred neuma i banjaluke:))) VOLIM TE BiH
Dogodine u Neumu.
Pa jel slave ili ne slave? Kad nekom treba 20 godina da nesto skonta, onda ili nije jos skontao (glup) ili nema sta da se skonta. Bice da je ovo drugo jer stocani nisu bas glupi.