Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao ekoudruženje očekujemo da će na Skupštini KS biti dovoljno razboritih ljudi koji će obzirom na katastrofalnu situaciju u SLUCAJU VRELO BOSNE odgoditi bilo kakvu priču o povećenju cjene vode, i koji će tok sjednice prioritetno usmjeriti ka zaštiti vode i prirode. Dakle, treba prvo uraditi posao za koji nije potreban nikakav novac.- sprovesti vladavinu zakona na terenu.- sve ostalo nije zurno !
vnaGo uvijek dolaze odozgo!
OPREZZZ 1..... NE DOZVOLIMO dizanja cijene vode, naplate ulaza i slicno,dok se zastita područja ne dovede u SISTEM VLADAVINE ZAKONA unutar zašticenog podrucja OPREZZ 2...... NE DOZVOLIMO pokusaj otkupa tj izmjestanja restorana Labud uz nadoknadu, jer se tu radi o nezakonito zauzetom JAVNOM VODNOM DOBRU i DRUSTVENOJ SVOJINI Ps. eto novca za 1m3 vode prije 2 sekundi ·
Pa zar treba tek kada novinari nešto objave i kada se zakomeša javnost da kantonalna skupština poduzme neke mjere. Šta su do sada radili. Spavali i uzimali svoje paušale. Treba uvesti inspekcije inspekcija.