Alternativni studentski parlament
0
U srijedu protest "Nijedan student bez obećane karte"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo ih ispitat pa ako šta znaju dat im kartu al prvo ono jedno pitanje iz oblasti koju sami izaberu i još dva komisija GRAS-a da izabere pa ja nejma đabe ni u stara babe bilje
pa idite pjeske i necete nista platiti:)...glupani,sad ste nasli traziti prava i to molim te za karte,a penzije upitne,firme propadaju...bolje bi vama bilo da se bavite korupcijom i vaznijim problemima...
Za sve mahalase koji ne vide dalje od svoje kapije - raspitajte se malo o tome sta znaci status redovnog studenta i ko ima pravo na takav status, i sta znaci status vanrednog studenta :)
Za sve mahalase koji ne vide dalje od svoje kapije - raspitajte se malo o tome koliko kostaju studentske karte za gradski prevoz u susjednim nam zemljama, ne trebate znati engleski za to :)
studenti,studenti...ne bjezite sa predavanja i vjezbi...
idemo. ovo je samo pocetak! kolege studenti odvojite 1-2 sata koje bi ionako utrosili na ispijanje kafica.. pokazimo da studenti nisu pasivna masa
dobro ste vi matere mi, čuj godišnja za 50 km, da li to vrijedi i za one što upisuju fakultete u 50-im, oni su također studenti. evo prijedloga, kupite godišnju za 200 KM, to je 50% jeftinije nego što je sad i da ista vrijedi radnim danom i subotom od 6.30 do 20.00. nedjeljom i po noći plaćajte prevoz kao i svi što bi trebali, tad nema fakulteta. obavezna slika. problem je što 90% studenata neće kupiti kartu i da bude 50 KM.
jedva cekam!!!
Da, ovo je samo pocetak!
U ratu mi je trebalo, od Aneksa do Drvenija mosta, nekih 45 minuta pjeske da predjem ovu relaciju. Znam, da je problem prevoz, i treba imati prevoz, ali zar nije, pored ovog problema, trebalo istaci i jos neki. Ja sam za varijantu, ako se izlazi na proteste,po mom misljenju, treba imati vece razloge za proteste od ovoga!!!! Ako je ovo pocetak, nekih buducih protesta, onda neka vam je sa srecom.
pravi si biser. tebi nije, ali jest nama koji placamo karte
postoje mnogi problemi koje niko ne dira godinama... i po tvojoj logici oni bi i dalje stajali... Dobroje da su se studenti organizovali po bilo kojem pitanju, svi smo mi svjesni problema ali smo svjesni i koliko su studenti ne organizovani i kao takvi nikada nista i nece moci rijesiti... Ovo je dobar put, ako se sad aovo rijesi mnogo ce se lakse rijesiti i neke vece stvari... Sretno studenti
Ovo me podjesa na jednu scenu iz Top liste nadrealista. Smijesno!!! Pored toliko problema na fakultetima i drustvu, ispadose karte najbitnije. Sta je sljedece!? Hajmo, umjesto tri komadadica mesa u supama, treba se buniti da u supi bude 4 komadica mesa!!! Mislim, treba izlaziti na ulicu i buniti se, ali zar je ovo toliko vazno!!?
Odlično! Idemo svi!
Sretno!