Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj sta pricate, ionako su djeca preopterecena, jedan dan odmora dobro dođe svima.
hajd Boga vam ne pričajte gluposti! Da, djeca sigurno postaju kriminalci zato jer nekoliko dana u toku godine nemaju nastavu, a možda bi trebali -.- ko će bit kriminalac njemu je svejedno jel ima škole il nema.. Uživajte djecooo :D
i takvi trebaju djecu nauciti da budu marljivi, mogu ih samo nauciti da prate praznike i dane: nastavnika, ucitelja, profesorica, direktora i cistacica, evo ga taman 5 dana, nagodit ce se vec da budu u nizu, hefta kuci.. juhu.
Učenici, u toku školske godine, moraju imati 175 dana škole.Možemo slaviti koliko hoćemo...Na kraju mora biti 175 dana škole!!!
Ali naravno, samo privatna škola poput ove koju ja pohađam nije još uvijek dobila pismo od mistarstva, nije fer, na nas nikad ne misle! Misle, ako su naši roditelji sposobni da plaćaju privatnu školu, onda profesori i nastavnici ne mogu dobiti jedan dan posvećen samo njima, i njihovim uspjesima, smatraju ih nižom klasom, s\' čime se ja, koja sam 2. razred srednje INTERNACIONALNE Škole, ne slažem. Svako zanimanje zaslužuje nagradu, i poseban datum koji obilježava to,bio to kuhar, frizer, biznisman i sl. Vi roditelji, što se bunite zbog vaše djece koja će ostati kući, zaboravljate da će se ta nastava nadoknaditi te da će vaše dijete naučiti sve što vi mislite da će propustiti. Nemojte biti tako sebični i razmislite kako bi bilo da ima jedan dan posvećen samo vašem zanimanju, i vašim uspjesima. Divno zar ne? Ali mi smo narod lošeg mentaliteta, sebični, zavidni, i ufurani. Umjesto da se žalite, bolje zahvalite prekosutra, svim profesorima i nastavnicima što se trude oko nas ;) Pozdrav!
Sta se bunite sto su nam dali 1 dan zivota ? Zalite se sto radite 8-9 sati ? Pa kako je nama ? 5 sati u skoli + ucenje 3-4 sata (gimnazija) .. i jos vecina nas ima samo subotu za izlaske jer u ned moramo da ucimo za pon ? Znaci imamo 6 radnih dana u sedmici i samo 1 za izlaske .. ? A imamo 15-19 godina i zelimo da izlazimo i da se zabavljamo. Hvala.
E moj gimnazijalac, bolje ti je da ides i to na dopunsku nastavu s obzirom da si nepismen. Propala i ta Prva gimnazija.
Šta fali da se to odnosi i na fakultete? Pa ima i tamo nastavnika, nije fer.
Ako ti je dijete stasalo da ide u školu, onda je zrelo da ostane samo u kući jedan dan. Što pravite nesposobnjakoviće od zdrave djece! Niste svojoj djeci prijatelji ako ih učinite ovisnicima o tuđoj brizi. Imam i ja dijete koje je samostalno da se brine o sebi u ovakvim situacijama. Duboko se izvinjavam ako se radi o djetetu sa posebnim potrebama.
Mamu im za mene ima, fol neki izlet
ˇ@Eura - ti kao da ides u Prvu gimnaziju; potpuno te podrzajem!
Gimnazija, normala...
gb - prvi srednje (gimnazije)
Eura, koji si lazled?
ma dajte, dobijemo jedan ili dva dana slobodno u mjesecu i odmah se svi bune, a niko se ne pita kako je đacima, od kojih ih vecina u danu ima po 6 časova,a nekad cak i do 7-8, niko se ne pita koliko mi imamo za uciti, ponasate se prema nama kao prema strojevima i mašina, nekada zbog skole i ogromnog gradiva ne stignemo ni vidjeti sunce kako treba, osim kroz prozor sobe i ono malo na putu do skole, ma i ne bili kriminalci ( ali ne osuđujte čitavu omladinu zbog par izuzetaka ), koji pritisak vrsite na njih, i vi roditelji i profesori, normalno je da ce svi puknuti pod takvim pritiskom, te onim stalnim parolama uči, ako dobiješ slabu ocjenu nema izlaska, novca isl. samo strasite djecu i omladinu, pa se okrecu zbog toga losem drustvu i svemu, ali opet naglasavam nije sva omladina kriminalna organizacija , a i da ne zaboravim reci, i nasim leđima treba odmora, svaki dan nose kile i kile na sebi, pa samo iz jednog predmeta nam trebaju 2-3 ili 4 knjige plus sveske. -.-
Šta je sa školama koje moraju taj dan raditi i djeca moraju doći na nastavu? Ima li neki kontakt telefon da ih prijavim, pa da bar plate kaznu, pa nismo mi gubavi......
dobar ovaj ministar pravo