Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je.b.eem li ti mrtve srbine
Nikada ovdje vise nece biti mira i suzivota, onog istinskog mira i suzivota.
Bošnjak@ Zar si zaista mislio da će Fifa odat minut ćutanja???Pa niste samo vi ginuli u ovom ratu.Da se tu zaista desio zločin,da je sve razjašnjeno možda bi i bilo minut ćutanja.Ovako licitira se žrtvama,svake godine nađete pred 11 juli 700 žrtava.Ispašće za koju godinu da je Srebrenica prija rata ima milion stanovnika.
Danas opet iz E.U. poruka Bošnjacima: \"NEMA MINUTE ŠUTNJE ZA SREBRENICU NA FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA\" Pa nije se moglo ništa drugo ni očekivati, igra Holandija, možda će nas u drugom krugu uspjeti pobiti sve, jer oni zabranjuju pokrivanje žena, legalizuju pedofiliju i stranku pedofila, al mi stremimo tim razvratima... http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100709072
Svake gpdine još 100 mrtvih... Mi prićamo o građanskim pokretima, a po 1000 mrtvih nam vade još iz zemlje... Hiljde nestalih, koji nikad neće biti izvađeni iz zemlje jer su razbacani po masovnim grobnicama koje nikad neće biti nađene... Bošnjak je ko ptica Do-do sa kapacitetom pamćenja 15 sec. Opet ga uće da zaboravi i da preda oružije, da ide ka E.U. koja ga je odbranila u Srebrenici u 21 stoljeću oduzeli su oružije, napiči se sa Četnicima o pustili masovno da kolju. Žao mi naroda koji gleda perfidne političare koji 11. jula puna im usta Srebrenice, poslije 11.jula puna im usta Evrope. Dabogda im Evropa djete njihovo čuvala. Ja sam za dobre odnose sa susjedima i sa E.u ali na zdravim odnosima, ne potlačenim, na jakoj stabilnoj Bosni i Hercegovini, sa vlastitom vojskom... Bošnjacima je Dejton nanijo više zla i nepravde nego Njemcima Versajski ugovor.
Tuku ga da pokriju istinu,zločina je bilo na svim stranama pa je mnogima neugodno čuti istinu, svi zločinci se prepoznaju po tome što su svi iz rata izašli puni love opljačkane i od svog naroda kojeg i dalje pljačkaju, a te jazavce kukavice koje napadaju pisce nopvinare neka nađu sebi ravne pa neka se pokažu, ajde dođite malo do Srbije kad ste takvi junaci pa se kurobecajte po Bg ili može i Zg, vi ste obične minerološke nakaze i sa musklimansvom imate zajedničko jedino što su vam skratili kurac i bacili lignje iza đamije, gadite mi se i od danas sam katolik radi takvih smradova
hajro napusis se kite ovima sto su ga istukli .onje pretucen sto je se glupo ponasa a ti ako mislis da si toliki mangup kazi dze hoces da se itebi oduci ***ti ibran mater a ti njemu..