Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa stranka bi dobro dosla i ovamo, preko Drine. Samo bez onog Nemanje( Emira) Kusturice ko Boga vas molimo.:)
svaka cast....tako i treba, dosta je nacionalne politike u Srebrenici
@ drogba Ti definitivno patiš od amnezije! Zar su ovi koji su se izredali na vlasti u Srebrenici donijeli tom narodu išta dobro? Ko je izdao Srebrenicu i đirao je za Vogošću? Zar nisu to oni što vezivaše zastave sa istomišljenicima? A što se tiče Naše stranke ,oni već djeluju na skoro svim prostorima države,što potvrđuje da nije u pitanju partija koja će \"maznuti\" glasove Bošnjaka .
Mislim da je dobro sto Nasa Stranka krece u politicko nadmetanje na prostorima BiH pa naravno i u Srebrenici , sve sto je znala ova vlast u proteklih 16 godina nazalost po zlu je pokazala. Nezaboravite koje su Politicke stranke na izborima cinile koaliciju 1991g . Nasa Stranka je nova opcija za novu BiH.
@Drogba sa Bi.. Nemoj tako, oni ce se, ako vec nisu ,orgnizovati i u Banjoj Luci, Trebijnu, Foci, Grudama, Cazinu... Treba im dati sansu. Ovi dosadasnji su sve prokockali...
Kako ih nije sramota doci u Srebrenicu!!!Kreteni bez stida i obraza, idite u Trebinje, B.Luku i cetnicka mjesta pa uzmite koji glas ali sta vele najlakse je bosnju prejebat!