Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ne propuštaju
Dolaze gazije da im gen genocidni poprave !!!!!
@SK-TIA.....mama ti grokce dok je ka-ramo de-bilu genocidni !!!! Balavac glumi heroja ovdje......smr-do ne izivljeni......ne mozes dobiti pi-cke od nijedne seljoberke svoje pa dolazis ovdje lijeciti svoje frustracije !!!!! reci mami sponzorusi i sestri takodzer da plahnu gu-zove veceras !!!!!!
@Bosna tako će i biti. snimljeno - ide dalje
nick 18.06.2010. u 12:08 uvijek sam nastojao biti korektan sa komentarima, a ovog puta yebem m.ater SA-X-u zato što su dozvolili ovakve komentare Posalji policiji ove komentare i urednistvu ovog sajta tako da oboje mogu intervernirati.
AJTE KOD ONE STARE DŽAFTARE FATE ORLOVIĆ DA SLUŠATE KAKO ZVONA ZVONE, ZABORAVIĆETE NA UTAKMICU DOK O NEČEMU NEOBAVEZNO GROKĆETE
E, tURCI, POPUŠ\'TE KARU MOM DRUGARU - RATKU!
Cuj gdje su? Pa cuvaju Mujezinovica i vrh SDA isto ko u slucaju borackih protesta, a vrh SDA digo kredit kod MMF da spasi svoje polozaje. Pa zar ti fakat ocekujes nesto od gore pobrojanih. Idi i lijeci se. Da su oni radili svoj posao ne bi ovako danas bilo.
FRENKIE TI JE BAS BOSNJACKO IME ILI NADIMAK
@SK-TIA ... halooo ushljooo ...jebBacu ti sve cetnicko sto imas u materesini vlaskoj jesil me cuo?!!!! ... jebBbace ti KUUUURCIIIII MATER DA ZNAS!!!
uvijek sam nastojao biti korektan sa komentarima, a ovog puta yebem m.ater SA-X-u zato što su dozvolili ovakve komentare
Pa Alija i Haris su vas smestili u genocidni entitet, zalite se SDA
Valjalo je pogledat debakl indisponiranih,prdoslavaca od Ghane,koju je BiH dobila...a pošto će se danas dogodit gaženje prdoslavlja ko 1941,e onda nema signala...Deutschland uber alles i naravno zgaženog Svrbistana.
eh kad bi se sad nabrajali razlozi za neplacanje pretplate, svi bi imali po 100 razloga... zato, @ Sarajlija....ev rucke :)
@ ja JAŠTA, TRAŽILI SU TO, ETO IM... OOO, KUUURCI! POZDRAV ZA VELIKANA OVOG SAJTA, AKADEMIKA