Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha na ovu vijest ide samo prigodna pjesmica :)) Dugo cu dugo sanjati nocima...sanjati nocima...suze u njenim plavim ocima... Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi i kise i nista vise... tako komsije srbi bolje se probudite, manite se snova i iluzija... prifatite se posla, radite nesto korisno, zivi bili...
SMRT NEPRIJATELJIMA BiH
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!!
Andelu moj nabije ti seku u cmar...a nakonado mamu u usta prljava vlaska...
Al je neko pitanje : „Da li podržavate nametnute zakone visokog predstavnika u BiH, posebno o Sudu i Tužilaštvu BiH, i njihovu neustavnu verifikaciju u Parlamentarnoj skupštini BiH“? Mislim ni sam ne znam kada bude zaukruzivo sta treba!!!
PA ŠTO NAS ONDA SPREČAVATE ! ! ! ?
sss kralju !
DA SE HOCE ODVOJITI,I ONAKO NAS U SVEMU KOCE,MAKAR BI MI BOLJE ZIVJELI
tuzlak aj ga ti malo popusi srbima u banja luci
zivijo Ratko Mladic
Neka, neka, nek\' objavljuju, dabogda ga i raspisali, pa da vidimo i izasli na njega, samo ne znam sta ce poslije njega, kad ih potpuno ukinu skupa sa referendumom, da se vise i to desi.
Ma ja piši o referendumu a ovamo se dodatno zadužuj za nove milione. Slika je ionako takva da će naših narednih 200 generacija to da vraća...kakva smo mi stoka....napomena: zadužuje se država BiH ( dugove vraćaju sva tri konstitutivna naroda...možemo se mi cjepkati do najsitnijih atoma ali kamate se moraju vratiti, ....nema praštanja...)
Evo gledam i cudim se,kontam i ne kontam..jel to hoce da nam usta zatvore hm 92 kuca na vratima
Nisi u pravu.S-x je cist ko suza nego posoji software (Emulsion RS200) koji prepoznaje textove i sve sam regulishe a mozes ga postavit i u Sidneju .On sve jedno radi.
Ovo krmci sjede citav dan i pritiscu palac dole..oooo doso internet u tor,sto ti je tehnologija ebote
Ovaj opet o fekalijama. Imas li ti neku drugu temu ili promeni navike.
Bice rata..dovidjenja prijatno