Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se mene tice, nekom je u SIPI stalo da ovo peikaze kao terorizam a od pocetka se radilo o akciji koja je upravljana iz Svedske. SIPA definitivno u svom sastavu ima ljude koji rade protiv jednog naroda. upravo zato nabijem na kurac SIPU i njihovu cetnicku liniju koja radi protiv svojih gradjana unoseci nepotrebnu zbrku. mamu vam jebem cetnicku izvinjavam ti se korisnice Patriote BiH sto sam sinoc kritikovao tvoje textove....Fakat si bio u pravu U SIPI RADE CETNICI I NEPRIJATELJI BIH
Osoba inicijala Ž.M. Ono kad znaš da ti priča o islamističkom terorizmu pada u vodu ako objaviš da je jedan od uhapšenih Željko Malenica.
zAŠTO SE SKIDAJU KOMENTARI ČIM SE SPOMENU IMENA GORANA ZUPCA I NJEGOVE BANLALUČKE MAFIJE UNUTAR SIPA-e? jEL TO KLIX IMA " OBZIRA" PREMA RATNIM ZLOČINCIMA I KRIMINALCIMA U SIPA-i?
ma cetnicima je ostalo samo da paradiraju nece se ponoviti 42 i 92 god. picke su srbi ono brastvo i jedinstvo i priprema za klanje nece moci vise prevariti nikog jer sto su ubili ubili su na prevaru a sada svi imamo snimke njihovih zlocina zato ucite djecu da se srbima nikada ne trebe vjerovati
SIPA je definitivno posrala samu sebe.Koriste termin 'terorizam' olako bez uporista, sakrivaju Srbe kriminalce od javnosti...izgubili su svako povjerenje,jedino im preostaje da isprave gresku,izadju pred javnost i izvinu se za nepotrebno alarmiranje,senzacionalnost i nemir medju gradjanima koji su ONI prouzrkovali svojim nesavjesnim i zlonamjernim izjavama.
"Ni Jevreji, ni Kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu..."(Prijevod znacenja, Al Bakarah 120)
Regija u Švedskoj koju spominjete u članku se zove Skåne..To se izgovara Skone.
Ma mogu oni pisati Sverige i izgovarati Sverije,ali mi cemo i pisati i izgovarati Svedska pa kud puklo.
Željko Malenica: "Imenujte i mene, pa nijesam šugav"
on su specijalci kad su upitanju hapsenje bosnjaka, odmah su odeltili u maocu kad je neko isturio zastavu a u visegradu se cetnici postrojavaju to nikom nista a da su to uradile tzv. vehabije digla bi se i vojska i znallo bi se i u doinikanskoj republici kao su skupili, a sad nemaju komentara kad su im ga svedjani zakajlali
ona osoba sa inicijalama Z.M je Zeljko Malenica pravi Bosnjak