Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam " Vizu za budućnost " u HD
hhhaahaaha, jasta, digitally remastered! pa kad nam ministar progovori u 5.1, mubere mi
prije sam jedva cekao da ne gledam kanale javnih emitera u anaglognom formatu, a sada jedva cekam da ih ne gledam u digitali
Uvode nas u 21 vijek... miriše na apokalipsu...još ako ukinu redukciju pa se mognemo podaprat bojim se da će narod skroz podivljati na ulicama. Velike vođe pozivam vas da prvo organizujete kurseve o tome kako se ponašati u 21.vijeku, pošto ste mi vi ovako elokventni i upoznati sa čarima zapada. PS: Hoćel to raditi na ovim televizorima sa gujicama, moj komšija dobio jednu od rođaka iz Njemačke, pa se skupimo svaku večer da gledamo naše velike vođe. Vaš vjerni sluga i ovca za šišanje.
Sada ćemo gledati digitalne reprize partizanskih filmova i LZN ,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Moralo se u ova tri grada, da se neki od "torova" ne bi osjećao manje "voljenim"
ma da uvedu i 4k i 360 - šta'š gledat na federalnoj?
reprize
a šta će mi kad te tv ove ne gledam
U Srbiji to radi,u gradovima imaju svi kablovsku.Prikljucivo sam nekoj rodbini na selu i bas je dobra slika
Zna se tko je kočio cio ovaj proces od 2012 nekoliko propalih natječaja do zabrane montiranja opreme na teritoriju RS-a. Krivac zašto se kasni zadnju godinu i pol je RTRS, oni su željeli ostat u kamenom dobu.
to da mogu gađat opet repetitore
Pocinje, krava se pušta!
Nece 4g do 2020 uvest.
Uz duzno postovanje, ali fakat clanak pun krivih navoda i neistina, ali sta ocekivati od ministra koji je fizicko zavrsio i bio bodyguard svom sefu ...
Sramota, tek u 2016. godini
I cigarete smo nekad pušili analogne(motane) sad smo prešli na digitalne (električne)
hajde de tugo moja,ne kasnimo puno ;D
taman... u 2016. je televizija aktuelna k'o parna lokomotiva :)
@Max_Bunker hahaha lol ;D
U međuvremenu svijet gleda 8k UHD
Da napomenem. 2016. je godina.