Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA: Čistka parlamentaraca. SBB, SNSD i DF - Stranke jednog lica. U takvom okruženju stranački izbori su veliki iskorak. Sve stranke bi ovo morale uvesti.
Taman su svi u prošlom mandatu zaposlili supruge na budžet, sad će doći novi pa sve iz početka:(
Bojim se Niksicu da si prokocko' priliku,posebno u zemlji u kojoj se svijetina jedva nakani da glasa,osim uhljeba naravno.Necete vise nikad priliku dobiti bez obzira sta sad prico' i obecavo'.Nisi smio burazera zaposliti kao direktora cesta,to ce te i kostati!
Joj joj ovog demagoga , POVRATAK OTPISANIH rezija vec poznate face
Koga zanima (ako ima takvih) SDP - moze otic i pratit tu stranku koja je ispala iz vlasti na svim nivoima na njihovoj WEB page.
Vise clanova ima SES nego SDP sad jedino ako se spoje sa svojim DF_OM mozda sta i urade