Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilsena MILF par exellence
OTAC BENJAMIN STARI PREVARANT- NIJE MOGAO DALEKO OTICI!!!
Ono kad se udruze SBB i Nasa stranka
Zar su zajedno?
a jel? a kako au se udruzili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sin odvratne Bilsene Šahman iz SBB i poganog dr Benjamina Bejtovica iz NS( clan predsjednistva NS i predsjednik zdravstvenog odbora NS).Sta reci osim da je dijete “ genetski predodredjeno za kriminal”.Hvala cika dino konakovic ( munafik) za genetske dijagnoze!
da je neko iz SDA bilo bi naj manje 300 komentara
A babo nece da primi pacijente iako je pod zakletvom!
Naša stranka, SBB, NiP... Sve poštenjačine. Pored ovakve alternative dođe mi da ponovo glasam za SDA. Sve ista g.vna.
Nasa stranka ja sam vas glasac i clan - ne izbacite li ovog sto nije znao sina vaspitati da ne krade propali ste kao DF i od mene i mojih glasa nikad vise.
Bariš ima odličan CV (Criminal Vitae).
Karma,babe karma!!! Ko drugome jamu kopa,sam u nju upada!!!!
Pada Fahrin i Kljemendijev klan, Latić Hulusić, zatim Jusko sada Bilsenin mali. Nema SBB-a na mapi. Sve im kadrove pohapsiše.
Bilsena Šahman javi se.
Ovdje pod hitno treba mijenjati sustinu. Svi smo lopovi osim ako se drugacije dokaze, Puno jednostavnije za objasnjavanje naseg drustva.
A Bilsena se satrala objasnjavajuci kako je to krasno dijete.
Hahahahahahaha pandemija kao i u ratu, nekom rat nekom brat... Malo kolaci, malo maske i dezificijensi, sutra malo banane malo oruzje....
Dobro treba nekad i da nije Jure Mate Dragiša.....
Hajmooooo lopoviiii
Stari u njihovoj stranci, a stara kod scepe. Nije momak kriv, nemoguce je da se rodi zdrav, prav iz takve kombinacije.