Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USKORO CETE IMATI PRILIKU DA PRAVITE PROTESTE ZA PODRSKU NARODU IRANA, KAD POCNU DA IH ROKAJU. JEDVA CEKAM!
Ovo nije loše. Treba se podržati. Prvo nas ljudi trebaju podržati, protest, kamen u zgradu, aute zapalit, jer se drugačije ne možemo boriti, pokradu nas ljudi, nismo svjesni šta nam rade. Neka, kad poskupi plin i ostalo sr....anje ona ćemo se buniti, neka neka, kad smo budale, nismo mi bezveze zaostali, ko nas vodi, vode državu a ne mogu zakone provesti.... Urazumimo se ljudi!
JOJ JOJ JOJ ....PODRSKA SIRIJSKOM NARODU ....PA PODRZITE SVOJ NAROD ... I NAMA SE CRNO PISE ... USKORO CE I KOD NAS BITI GORE NEGO U SIRIJI ...ZIVI BILI PA VIDJELI
Patak Vas je.bo protestujte protiv našeg režima da vam bude bolje a ne za državu koju ne znate pokazati na mapi svijeta. A da ne govorim koliko znate o Siriji... Imbecili.
U Damaskusu sutra mirni protest podrške bosanskom narodu? Ne, naravno, samo u Bosni narod mrzi sebe.
UCESNICI DEMOSTRACIJA OBAVEZNO RADI RASPOZNAVANJA DA PONESU NJIMA DRAGE IZRAELSKE, AME.RIC.KE., EN.GLE.SKE, FRAN.CU.SKE I INE ZASTAVE.
na U L I C E !!!
\"režim nemilosrdno, bojevom municijom, odgovara na mirne proteste Sirijaca\" Neki dan je od tih mirnih protesta život izgubilo 19 režimskih vojnika. Nevjerovatno je da se prašina na Gadafijevom grobu nije ni slegla, a zapad opet pokušava da proda istu priču.
ima kod srba izreka: dokon pop i jariće krsti