Američki fotograf u bh. prijestolnici
49
U Sarajevu se ostaci Olimpijade prožimaju s ostacima rata
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJLIJE SU SE MASOVNO ISPALILE IZ GRADA I RASULI SE PO SVIJETU. SADASNJI STANOVNICI GRADA, KADA BI IH PITALI U 90% SLLUCAJEVA NE BI ZNALI NI GODINU KADA SE ODRZAVALA U SARAJEVU, JER U NJIHOVOM SANDZACKOM SELU U ZNALI SAMO ZA IGRU \" KAMENA S RAMENA\".
@bosanac ne znas ti nista, jadovane u komunizmu si mozda mogao i organizovat tu olipijadu, a sad ne mozes ni aplicirat u kapitalizmu. za ovakve narode je komunizam izmisljen, ili sherijat, odnosno diktatura, dugo su zapadne zemlje. ne znas ti nista, pitaj gugla kako glasi definijcija komunizma, pa onda o tome, a i salji linka da vidimo sta to BBC veli, ili da tebi vjerujem na rijec?
Gledajući ove slike, jeza me proožima !!! Kako je sad sve bijedno, tmurno a nekad je blistalo punim sjajem , najgore od svega sto svakim danom je sve gore !
Senade volimo te! :-)))
Ja sam Sarajlija kao i moji pradjedovi i dan danas zivim u kuci koja se raspada, dok moje komsije doslje napravile kuce po 3,4 sprata... Nemam nista protiv nikoga sto je dosao, ali eto nekome je rat dobrodosao :)
SARAJEVO LJUBAVI MOJA VJECNO TE VOLI PITAR TVOJ
Uau al si ti pismen dječko, mora da te Tiiito opismenio
Usvojite ovo ili ostanite dio barbarskog k.omunističko-f.ašističkog svijeta: http://en.wikipedia.org/wiki/Council_of_Europe_resolution_1481
to senade!
Senad nije nikakav provokator nego je samo jasno rekao ono što puno nas iskreno misli, ali neće da otvoreno da prizna, a ti se hvataj na mala i velika slova koliko te volja. Sitne duše više pažnje obraćaju na mala i velika slova nego na ono o čemu im čovjek govori. A što se tiče provokatora, to su ovi koji iz redakcije i ostali koji postavljaju komentare pune mržnje, ne bi li privukli stoku da se prepucava na komentarima i na taj način povećali čitanost, usput ispirajući mozak ljudima. Kao da je te \"provokatore\" iz redakcije briga i za šta osim za promet na internetu koji unovčavaju kroz reklame..... Sad ti fino sjedi pa skontaj ko je PRAVI provokator. Onaj koji ti je rekao istinu, kao Senad, ili onaj koji te krade iz očiju dok ti prosipa šuplju nacionalističku priču i ostavlja tebe bez posla, a tvoju djecu bez budućnosti.
Lik pod nikom \"senad\" je nečije govno provokatorsko. Nije slučajno stavio malo slovo na ime Senad. I klika sebi pozitivne klikove ko hajvan. za provokatora \"senad\"-a naliži se karine i meni i fotoreporteu Ameru, jebli ti mi obojica mamicu, evo ti pa klikaj smrdino ! ! !
SENADA ZA PREDSJEDNIKA ! :))))
A što bi to mi dozvoljavali da nas prikazuju u najgorem svijetlu dok sebe non stop prikazuju isključivo uz photoshop zahvate i strogu cenzuru. Gdje su tom fotografu slike iz Detroita? Taj američki grad nije bio u ratu, a gori je od bilo koje naše ratne zone \'92-\'95! Imaju vise beskućnika od nas i došli nama s..r.a..t..i.. mars stoko! Kada je Bosna imala kolonije ili uništila nekome zemlju da otme resurse poput nafte, gasa, metala itd.? Kada je na nekoga bacila atomsku? Kome oni sole pamet?
Bravo Senade! To i ja cijelo vrijeme govorim! A što nisu prenijeli slike sa SFF-a? Uvijek dođu da nas prikažu kao bijednike (a oni su kao neki mirotvorci i humanitarci itd.), a svoju bijedu, koje i oni imaju, kriju kao zmija noge, pa uvijek ispadnemo mi najgori. U krajnjoj liniji jedan Brevik pobi sedamdesetak ljudi i ispade bolesnik, a od Mevlida napraviše još malo pa Osamu Bin Ladena. Ne kažem da ga ne treba osuditi, JER TREBA, ali to navodim kao primjer medijske manipulacije.
Hahaha Nek taj klosar slika americke beskucnike kako zive pod mostovima i jedu iz kanti za smece i neka to pokaze svijetu a neka pusti nase ljude da svijetu pokazuju nase Sarajevo...Imamo i mi foto aparate i ljude koji ih znaju koristiti.. Ja bih te takve sa kamerama na aerodromu u Sarajevu podvrgao 24 satnom ispitivanju radi spijunaze...kao sto i oni isto cine nasim drzavljanima po njihovim aerodromima...
E moj Senade, i ne znas covjeka, a vrijedjas ga. Umjesto da budes ponosan sto je neko dosao u tvoju drzavu da svijetu pokaze nesto odavde. Daleko cemo s tobom.
Za većinu normalnog svijeta , Sarajevo je predstavljalo grad koji je prvenstveno poznat po Principu i 14 -im ZOI .Danas Sarajevo ne koristi naroćito svoje zimske resurse i svoja događanja je potenciralo u ljeto kao neka mala bosanska varošica koja oživi povratkom studenata i dijaspore. Danas Sarajevo ima noći Baš - Ćaršijske film Fest a nema ni jedne trke Fiss-a Makar u ženskoj konkurenciji. Ništa tu nije ćudno jer Sarajevo nikad nije bilo grad skijaša , i drugih zimskih uglednih sportaša , nego je bilo grad filmađija i estrade. Negleda se kod nas šta je perspektivnije za neki grad već je bitno ćiji je lobi jaći a kada na jednoj strani imaš glumce i zabavljaše tu ti je jarane sigurna parola , drogom protiv sporta. Sarajevo koje sam spomenuo nesvata da je puno vredniji dolazak jednog Ivice K: koji želi pobjediti u Sarajevu i osvijiti Vučka ili neke skijašice sa zlatnom vućicom oko vrata nego neke pite sa sa beneton porodicom.