Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da ce se ovo zaista realizovati i da se nece nakon par mjeseci pretvoriti u jebodrom ili okupljaliste narkica.
Pretvorice se u jebodrom ko i svaki drugi okolo, jbg..
nebih da smetam, al samo da javim sloboda dobi zelju 2 1 :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Parkova nikad dosta, ko god gradi parkove treba to podrzati, jos ako je u cilju prijateljstva onda ne vidim u cemu je problem...
Tako je, treba nam vise zelenila, a ne betona
čitam šume republike srpske kad ono nego turske, šume, republike...
ali lijepo izgleda
Turska u vrijeme osvajanja i širenja imperije je, u organizacionom sistemu države i tehnićkom razvoju, bila naprednija od Evropskih zemalja i donijeli su takvo razvijeno zanatstvo, što broji u desetinama raznih zanata i trgovine, izgradili su brojne gradove itd, ali ovdje ovaj balkanski nacionalistićki mentalitet, negira i okrivljuje sve, pa i protivno obzirima i činjenici, da se prošlost ne može mijenjati, nego se može proućavati.
@Croatissimus To ja tačno. Otomanska imperija je kad je došla na ove prostore bila naprednija od ostatka Evrope koji je bio ispod čelične mantije katoličke crkve, mračno doba je l'.. Kasnije za vrijeme prosvijetljenja i renesanse je evropa pretekla Otomane.
E cuj suma prijateljstva.Kakvoj budali ovo pada na pamet?Bar mi imamo sume koliko hocemo. Samo joj dadni ime i guraj dalje, ne trosi bez veze pare.
wouu, svidja mi se... da ne moram uvijek na Ilidzu na aleju.
Bolje bi bilo da se gradi kafana prijateljstva, uz pice svi su prijatelji
lijepa ideja da li NAROD ZNA ko ce finansirati i kome ide profit.
Samo da caffe bar ne bude bezalkoholni kao ovaj šumar na Trebeviću.
samo naprijed, gradimo drzavu za nase potompke, mi smo je s*ebali
je li ovo u minecraftu rađeno? :P
Hvala kurcu da se nesto pravi, osim ako nije predizborna kampanja
SELAM ALEJČ INEK JE HAJIRLI I SASREČOM