Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBT, ZMBT, PIC... sve neke skraćenice za nešto, ko da smo u SAD jbt :D
Samo nam i vi trebate u ovom stanju ludila....
Nema ovde gej populacije ovde su samo obične pederčine.
eto nama pedera i ovdje znam da ih se nakotilo u bih kamara al prvi put neslavno zavrsise vidicemo sad sta ce biti ......
Sad ce Deen moci slobodno hodati s deckom po Sarajevu haha.
Zar ima decka?
Ne znam al' mi njegovo oblacenje i ponasanje djeluje da je gay.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tko zna koja je hrvatska riječ za derpaša?
MILOKLIZNIK ;)
Hmmm, blizu, al netočno. Žao mi je. Slijedeći?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da, sad je sredina konzervativna, ali što se tiče mijenjanja ustava od strane nepismene bigotne bagre, tu je sredina veoma progresivna i liberalna, kao što se vidjelo neki dan u Hrvatskoj. Molim cjenjene klix-ove novinare da zovu stvari pravim imenima - ovdje se ne radi ni o kakvoj "konzervativnoj sredini" nego o najobičnijem seljakluku.
Evo ga, susjedi dragi, kod nas su podojili, pa kako već rekoh prije - evo ih kod vas. Sada slobodno svi oni što su se zalagali za "ljudska prava" neka agitiraju da im se daju ženiti (udavati) i da posvajaju djecu i rade s njiha šta hoće. Slobodno. Loseless će napokon doći na svoje, a i neki drugi, bogumi!
Nema. Nas mimoilazi sve.
Neka pedera, bolji su od fashista, sam´ nek mi se ne muvaju oko guz´ce :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Poboljšanje stanja? Zar mi imamo ikakvo stanje u državi po ovom pitanju??? Svašta
Dislike!