Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je pocinjao i talibanski rezim! slijedece godine neki hrabri deda mraz mogao bi biti i javno kamenovan na stadionu kao sto je ove godine kamenovana jedna druga manjina jadna narodna masa, mora biti predvodjena nekim vrijednostima. tamo gdje nema jake drzave tu nastupa religija u svojoj sve ekstremnijoj interpretaciji. kao sto se se pokazivali ko ce biti bolji pionir i komunista, danas se pokazujemo ko ce biti veci vjernik. sta nas tek ocekuje sutra. ja teska vakta i glupa naroda!
MA koliko god srali svi vi idioti i zatucane nacionalne seljacine Sarajevo NIKADA nece biti nacionalno niti muslimansko niti katolicko ni pravoslavno vec uvijek MULTIETNICKO magarci jedni i SJASITE djeci sa ledja nek djeca uzivaju u masti koliko toliko dok ne postanu PAMETNI u picku maternu ko svoji roditelji.... Svi ste vi mahali nekada paketicima i SVI VI IMATE SLIKE SA DJEDA MRAZOM OSTAVITE DJECU NA MIRU !! !Neka bar djeca uzivaju u necemu ZAJEDNO a vama nek ceric i dodik vode zivote vase iovako bijedne i zatucane
@normalna - ako to jesi Molim te ušuti, dok i tebe na ražanj nisam stavio!!!!!!!!!!!!!!!! Ako imaš dijete u nekom obdaništu, i želiš deda mraza, onda će taj deda reći tvom djetetu, sutra ću ti mami dati poklon, a to već znaš, _ita!!!!!!!!!!!!!
jah...velikih \"muslimana\", jah prostakluka nigdje nisam vise cula nego ovdje.. Jadan vam je taj islam kad pozivate na mrznju, kad lajete ko pascad...fuj....fuj Ja poznajem jedan drugi islam i veoma sam sretna sto ne pripadam vama. Promjenicu ime samo da me ne svrstavaju u vas tor...fujjjjjjjjjjjjjjj Ostali, svi dobronamjerni idite pred Katedralu, da nebi poslije pricali kako nas je malo bilo...Ja odoh...
@Iranac Ponasas se kao 13-godisnjak sa svojim komentarima :/ Kako te Boga nije stid?
@akademik Ja paša ne ostajem u krevetu, nego idem klati srbe pa kafanama (ako ih uopće ima u Sarajevskim kafanama)!!!!!!!!!!!!!!! Samo, imali iko čumura i drva da donese 1.1.2009., da možemo pripaliti ražanj???????????????
sarajlija, kakve crne horde, da imas i skim kafe popit nebi bio tako lud. Vidis Iranca, zakosutra svi idemo slavit novu godinu, a on u krevetu pokriven ostaje. Zato vam i smetaju ovi predivni praznici, lol. I ko sto sam rek\'o, zovite deda Hidzru u palestinu da im pomogne, dok ih nisu istrijebili.
@Ron Jeremy Ja hvala dragom Allahu dž.š. imam mozak u glavi i u tom mozgu pamet!!!!!!!!! Da ti još jednom ponovim, kupi pamet gdje ja serem!!!!!!!!!!!!!!!
Ron Jeremy = RULJAK
@Iranac E dobro je da sad znamo gdje ti smatras da ti je pamet - u debelom crijevu! Nije ni cudo onda sto voliko prosipas tu svoju pamet :))) A kad prdis to je onda sigurno manjak ideja i praznina misli :))))
ima jedna dobra od Balasa : \"NAMA JE DOBRO TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI\" ima jedna dobra od Balasa : \"NAMA JE DOBRO TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI\" ima jedna dobra od Balasa : \"NAMA JE DOBRO TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI\" ima jedna dobra od Balasa : \"NAMA JE DOBRO TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI\" ima jedna dobra od Balasa : \"NAMA JE DOBRO TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI\"
@Sa-x U potpunosti se slažem!!!!!!!!!! Šta će Nama i Našoj djeci deda mraz, nek ide u smrdiju ili u čroatiju!!!!!!!!!!!
@normalna Ako si ti normalna, ja sam predsjednik Amerike!!!!!!! Ne pravi se normalna kad nisi, za takve ima lijeka-idi u jagomir!!!!!!!!!!! Ni oni te ne bi htjeli!!!!!!! I još da dodam, jel ti u tom paketiću, koji ti je deda mraz donosio, bio kondom da te malo kalajiše!!!!!!!!!
Sa-x pushite kitu!! Deda mraz je VLAH!!
ZA: Ron Jeremy i za sve srbe Kupite pamet gdje Muslimani seru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!