Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u Mostaru jos malo pa kratke rukave heheh, prelijep dan. Pozdrav iz Mostara.
Prelijepo je na Cavljaku. Tek odozgo vidis kakav je smog (a danas je bilo suncano) u gradu. Ljudi, manite se setnje po Ferhadiji. Otidjite malo na izvan i iznad grada.
A ne kazete koliko je gladnih stomaka . Od ovakvih vijesti mi se povraca .Vi ste pozanti po tome sto volite prikazivat lazno blagostanje .
Sve je preljepo vec sam 15 dana van grada i divim mu se, ko da me nema mjesecima zadivim se ljepo ti naseg grada , a jedno moram reci nazalost vecinanna nas je ko ji ga ne postujemo al opet optimisticno , bice bolje ako bo da ,,??
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
Fyi, naocare (naravno one s uv zastitnim staklima) su vazne jer stite oci od uv-zraka, ali i veoma osjetljivu kozu oko ociju. To je za mene glavni razlog sto ih nosim, imam inace jako osjetljive oci. Cak i kad je oblacno vecina uv-zraka dodje do nas, tako da zastita i tada nije suvisna.
jao sto je divno
Vidi kako dijaspora placa kafe na koje nije ni pozvana. Slike tako lijepo pokazuju kako nikome nije tako tesko kao ovima u Bosni.
da se primjetiti po komentarima da su Hercegovci puno bolje volje i sretniji od nas Bosanaca,možemo li to promjeniti,,,zašto je ovakav mentalitet u nas da nam ništa ne valja!?
Kad će Fahro otvoriti usta kad priča? AAA?
ADA MJAUUU ADA Vau Vau
...čuj ovog klipana iznad...saberi se klocino...
PAPCI ostali u gradu prava RAJA na Bjelasnici ko je bio zna o cemu govorim
radateke jel??
joj kako bi slatko podero neku sandzaklijku ...mmmmmmm. kozu bi joj podero...mmmmmm.......mogo bi i neku budzetsku pitzu polizati
Zozane, kako da uzivam kad me svrbi mindza?
Nije samo Sarajevo BiH, ali kad dođete u Sarajevo, niko se ne zna vratiti odakle je došao.. Nemojte mi seljačko-sandžačkih priča.. ;))