Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesore,, samo cu reci da sam uzivao, slusajuci te,.,.
Onaj ko nije poznavao uvazenog profesora Uscuplica nema pravo ovdje blatiti ga. Neka vas je sramota, zbog takvih kao sto ste vi ova drzava i propada.Nemate pametnija posla nego stavljati glupe komentare? Pocnite se baviti svojim zivotom, pa mozda budete upola cijenjeni koliko je to bio profesor Uscuplic. Ovo je veliki gubitak kako za Univerzitet Sarajevo, tako i za cijelu BiH...
Bolje biti nevjernik, nego lažni vjernik!!! Neznalice koje se busaju u Islam, a ne znaju da je najveći grijeh za muslimana određivati ko je vjernik, a ko nevjernik, dovoljno govore o sebi. Jel tolika količina mržnje nije odlika muslimana i samo je pokazatelj da im vjera služi da opravdaju mržnju i zlo, koja im je jedina duševna hrana.
Posljednji pozdrav uvaženom profesoru Uščupliću. Iako sam ga poznavao jako kratko, njegova zanimljiva, inspirativna predavanja su na mene ostavila poseban utisak. Čovjek bez dlake na jeziku i neko ko je znao svoj posao, Izvrstan poznavalac šuma, gljiva, uopšte prirode. Bila mi je čast poznavati ga i nadam se da ćemo mi, mlađe generacije, nastaviti stazama ovog dobrog čovjeka i stručnjaka.
gdje sam ja rekao da sam besmrtan? pogledaj cime se ovaj covjek bavio u zivotu, upoznao je prirodu bolje i od tebe i od mene, valjda je znao sta je istina a u sta se \"vjeruje\". da si mu pricao svoje bajke umro bi od smjeha a ne prirodnom smrcu...
pa eto kakvog crva u glavi imas tebi je bitno da vjerujes u bilo sta... nisam to ni trazio od tebe. al nisi daleko odmakao od slikovnica i crtica paja patka.
Eto ti si ga stvorio i zato vjerujemo u tebe jer zivis a ne umires dajes nam iz milosti svoje i ti ces nam podariti vjecnost.Bjeeezi ,izgleda bas da ti djeca imaju vla--ska imena
@zeleni, ako je potrebno nesto da stvori tako komplikovanu prirodu onda je taj sam jos vise komplikovan, sta onda pretpostavlja da je nesto komplikovanije njega stvorilo. jer nista ne nastaje slucajno u tome se slazemo. ko ti je stvorio boga?
ime je najmanji problem, promjenjiva kategorija, kad porastes ne svidja ti se promjenis ga... ima ljudi koji su prihvatili islam a nisu rodjeni sa \"isla.mskim imenima\" prijatelju nemoj djecu ucit da sude na osnovu imena, nemoj ih uciti ni sta da misle nego kako da misle, kako da postavljaju pitanje, kako da vrednuju prave odgovore... al dzaba ja to tebi pricam, gluhom saptat nema neke fajde, ti ces svojoj dati mus.limanska imena, al zalosno je sto si tu zavrsio svu svoju zivotnu filozofiju. nisi ni svjestan da takvim nacinom odgoja zl.ostavljas svoju djecu jos od malih nogu, nekome od 2-3 godine govorit koju re.ligiju da izabere je u najmanju ruku zl.ocin. mozda izabere paja patka, on postoji isto toliko koliko i tvoj all.ah.
Mogao si barem umrijeti kao vjernik, jer si barem ti razumjeo, da je biologija toliko komplikovana, da bi je priroda sama od sebe stvorila. Pozz Druze, nek ti je rahat vjeciti plamen!
Garant ti djeca imaju vl...aska imena
covjek je bio samo obrazovan i pametan, a razum je najveci neprijatelj religije... al maloumni to nikad nece skontat, zao mi vas je...
jeb.te koje zadovoljstvo procitati komentare vjerskih fanatika i bogomoljaca na onoj strani istine, retardiranih umobolnih likova silovanih indoktrinom vjerskog islamskog fanatizma. Sretan sam sto nisam dio vas, takvu religiju slijediti... \"lijepo\" vas je odgojila al daleko vam kuca od moje stoko fundamentalisticka.
covjek je vise dobrog uradio nego vecina vjernika
Valjda dzenaza a ne sahrana??
Kako ce se iznenaditi kada ugleda ono u sto nije vjerovao , jos bio neki profesor a takvu plitku pamet imao