Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj slike, hahaha - Say cheese...milk, kaymak
Farma od 60 ovaca i 16 goveda u Sarajevu? Imal' tramvaj do te farme :):):) bem ti grad kad su goveda u njemu....
ko želi da se otruje neka kupuje domaće
kupujte domaće hahahaha
"_Na farmi je bio veterinar Salmir Velić, koji je za Klix.ba objasnio da veterinari ne mogu otkrivati podatke o farmi." Jako interesantno! Nije ok da se javnosti ne kaže o kojoj se farmi radi. Prije svega se moraju zaštiti potrošači. Radi se o zaraznoj bolesti stoke. Ko može potršačima garantovati da mlijeko i mliječne prerađevine od zaraženih životinja, neće dospjeti u prodaju?
pa kakva ti korist i da znas o kojoj se farmi radi? oni proizvode sirovine koje salju dalje, neces direktno iz krave sa farme piti mlijeko
@lela1993, Lijepa pameti! :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nije odavno neke bolesti bilo
haha ovo nasi politicari kad se skupe da idu na bankomat da vide jel bila plata. Ma nek je i 20.000KM samo nek je redovna :)
@nokia_e52, e jesi naivan :). Zar misliš da oni prave gužvu na bankomatu? Nemaju oni primanja 326,00 KM, pa da ujutro na dan podjele osvanu bez i jedne KM koja im je potrebna da kupe hljeb. Prije me ova fotka asocira na gladne penzionere u iščekivanju ili penzije, ili smrti. :(
Zar u Sarajevu ima toliko stoke?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
novi sastav, sad je 12-torka
pa ove ne možemo da nahranimo ove....ajde lijepo u suho meso da smanjimo broj
kao su se poredali za slikanje ko naši političari.....bravo goveda