Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada radi svoj posao, a nadam se da ce danas biti usvojen i set antikoruptivnih zakona.
Oduzimanje nezakonito stecene imovine i kaznjavanje kriminalaca je prioritet da ova drzava krene naprijed, i samim oduzimanje nelegalno stecene imovine drzavavni budzet bi se napunio do vrha, pa samo toranj vrijedi pola milijarde, da ne pricamo dalje!
dakle pocela jos jedna epizoda top liste nadrealista
Ne vjerujem da će iko podržati ove zakone, jer su svi bili na vlasti od 92 pa do danas. Znači sve stranke su učestvovale u pljačkama Neke više a neke manje sve u svemu ne vjerujem da će podržati zakon osim u slučaju da se krije zamka u tim zakonima koji mi ne možemo dokučiti. Najgore od svega što svaki iole pametan knjigovođa može da lažira knjige tako da na sudu izgleda sve legalno i po zakonu i opet im ne mogu ništa.
Sumnjam da ce, npr. SDA, podrzati ovaj set zakona, nakrali se na svim mogucim i nemogucim nivoima toliko godina i sad svoju glavu u vrecu da stavljaju i podrze zakon. Pa nisu ludi
Vođe koji će BiH spasiti od propasti... Najbolja Vlada ikad...