Uz prisustvo 210 delegata
78
U Sarajevu počela Konvencija SDA
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripadnici bošnjačke KOZA NOSTRE I biranje vođe mafije i njegovih potrčka, koji za cilj imaju uništenje Bosne i Hercegovine i bh naroda, a sve u cilju sticanja ličnog profita i dobiti. Sramota je kako u ovoj državi vlada kriminal i bezzakonje i kako svaki kriminalac može da bude političar i lider neke stranke, a još sramotnije je to da su pojedinci koji su proživjeli rat dali svoj glas ovim lopovima i izdajnicima koji su nas i doveli do ruba siromaštva i ostavili gladne i žedne, na margini društva i svega što jedan čovjek zaslužuje, razorili nam državu, podjelili narode, popljačkali sve sto se dalo popljackti, kupili stanove, kuce, vikendice, avione, kamione, poslove i fakultetske diplome svojoj djeci... A za sve to smo krivi mi koji smo im dali svoj glas, odnosno tu moć da nam rade sta hoce i da se bogate i uzivaju u nasim parama i drzavi za koju su nasi ocevi dali zivot dok su ovi lopovi zadovoljno trljali ruke u podrumima. PACOVI!
zelim im sto skoriju propast!!
NAROD ZNA DA TVOJA MAMA LIZE JAJA CLANOVIMA SDA . Vi ste iz SDA ljudski sljam, otpad, olos . Na istorijskom smecu postoji posebno mjesto koje je rezervisano za SDA i njihove sipatizere. Sta je minder-zelena-bratijo sve ste pokrali i unistili sram vas bilo. Pozdravi mamu saljem joj pusu.
ne bi me začudilo da je taj napisao i da su srbi pobjedili na Kosovu...
SDA u SRCU.
Др Едвард С. Херман, аутор чувене књиге "Сребренички масакр" открива да су пре јула 1995. муслимани убили 2.383 српска цивила у Сребреници, као и да српски војници из освете убили највише 1.000 муслимана и то војника, а не 8.000 како Запад годинама тврди.
Nemoj biti nervozan i prostak, zar se nisi emancipovao za ovih 20-tak godina? Ako nastavis tako lajati vraticemo te odakle si "sljegao"!
...poližider nam jaja! Na minderu...
Zaista smijurija! Za sva birana mjesta, ima tacno onoliko kandidata koliko ima pozicija. rijec demokratska u nazivu stranke je suvisna. Uostalom, gdje su tu zene i mladi?
[email protected] weiß.......J.e.b.e.m- ti seljacko porijeklo ,bogomoljac -SDA.....,pacenik..!
Samo ti trazi izgovore, M.A.R.S na svoje blato pa s.e.r.i sa kravama i ovcama kako si i naucio!
,@Prognanik :....j.e.b.e.m-- ti gospodju ,daj mi cerku ako ima idem odma tamo , zasto ...,pa da me hrabri tamo ......s.m.r.a.d.u ...!
AVAZ PISE: Raskol u SDA.........ha ha želje moje pusti snovi a AZRA nastavila promovisat SDA i to besplatno ,,naprijed SDA
Procitam pokoji komentar iskompleksiranih SDP-ovaca i SBB-ovaca i onda skontam da je SDA stvarno najveca i najjaca Bosnjacka stranka.....
Jesi li cuo za Anex 7 Dejtonskog sporazuma, ko ti brani da se vratis na svoje livade, izuzev ako ti je lijepo na asfaltu, e onda bi trebao biti zahvalan na tom sto su te iz opanaka doveli u urbanu sredinu!
SDP je mrtav
Prodali pola Bosne muslimanskih nasih djedova njihovu imovinu da bi tamo u fildzanu,SDA- se busali da imaju nekakvu fantom drzavu BiH...!