Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava djeteta u BiH od pojma do - nemamo pojma... ono se kod nas moze dijete utuci do smrti od batina, a da komsiluk i socijalna sluzba ne pisne...? sreca ima puno vjernika, pa se mogu pomoliti...
PRAVA DJETETA U BiH ? hahahahaa Koji cirkus od drzave koja ne potice roditelje na stvaranje potomaka tj natalitet vec suprotno ! Kakva prava imaju majke tokom porodiljskog/trudnickog odsustva sa posla ? Kakve je zakone napravila ova drzava za poslodavce prema majkama/zenama tokom porodiljskog/trudnickog odsustva sa posla ? Kolike su naknade tokom porodiljskog/trudnickog odsustva sa posla ? vi pricate o pravima djeteta u BiH a nemaju pravo/mogucnosti da se rode, fuj !