Volonterski i humanitarni rad
0
U Sarajevu otvoren Diplomatski zimski bazar
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nam vise ovakvim stvari u Sarajevu
svaka cast
A gdje je ovo????????????
Danas sam bila volonterka na ovom bazaru, samo da vam kažem da je ovo oličenje kulture kakve nam definitivno u BiH treba.
SMANJENJEM POTROŠNJE TOPLOTNE ENERGIJE DO NIŽIH RA.ČUNA Znam da ova tema ne pripada komentaru na ovaj tekst ali sam ovo morao komentarisati, jer se u zadnje vrijeme malo piše o životnim problemima grada. Danas sam se ne malo iznenadio kada sam uz račun dobio i promotivni mat.erijal Toplana Sarajevo Disrict Heating system, u kojem edukuju stanovništvo ,,zašto su računi visoki\'\'. KJP koji je u dubiozi skoro 70 miliona maraka ima novaca da plati nekom štampanje promotivnog mat.erijala koji ama baš ništa ne znaći osim mazanja oćiju stanovništvu .Ako ovo štampanje košta i 10000 KM to je previše. Za te pare su mogli štošta drugo uraditi na poboljšanju svojih usluga.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/1221680/Albanofobija+kru%C5%BEi+Balkanom%3F.html procitajte poslijednji pasus clanka gdje amerikanci kazu da ce se bosna raspasti ahahahahahahahahaha
Traži fiskalni racun! napuni kasu
@\'sarajlija\' je li to ta sarajevska multietnicost,postavi mevlida za to ste se i borili hihihihih
hahahahahaha,pazi tackice sto filozofira,izvini romeo nisam te prepoznao a zamisljam te kao na naslovnici sa gulasa,nasla se furda da dijeli savjete a ne skida se odavde hihihihihihi
@bitno je imati zivot a ne visiti na netu 24/7. Pitam se na sta ti licis.
NE ČIFUTARA JAKOBA FINCIJA ZA GRADONAČELNIKA SARAJEVA !!! PRIDRUZITE SE ISTOIMENOJ FACEBOOK STRANICI !!!
@popis 1 april Bitno je biti COVJEK.
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/bosnjaci-s-kokardama-na-glavama hihihihihihihihihihihihihh
trebat ce vama vise od jedne case vode ;)
amel mekic jel on u sda ili u sdp-u
Kod Turaka na bruzelozu .
Oprostite, je li mogu dobit čašu vode?