Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je sve što znate...od tada ubijaju žene svaki mjesec ko da je sezona lova, a nijedan nije kažnjen... da jednog objese druga bi priča bila
Kako je krenulo ovih spomenika ce biti na svakoj raskrsnici.Policija i sud nisu u stanju da kontrolisu cestu dugu 12 km
Je li i ovo u cilju ujepšavanja grada?još malo pa će mo na svim fasadama imati ovakve ploče i šta će se promijeniti? Pitam troglavu aždahu!
i dalje bih volio da mi netko napiše, zašto se toliko potencira teza "ubio dvije DOKTORICE", samo da priupitam, nedo og sutra neki divljak zgazi neke čistačice, trgovkinje, poduzetnice, da li bi se isto potenciralo "ubio dvije čistačice-trgovkinje- poduzetnice"?????????
Uvodjenje smrtne kazne i teske dozivotne robije, uveliko bi smanjilo broj kabadahija. To su zvijeri, nisu ljudi.
Nipadija sa autima
A nista se ne mijenja. Dokaz klosar pusten na slobodu, opet divlja, a policija se prepepucava je li kriv ili nije.
I da stavite tu jednog lezeceg policajca.. kakvi su u Aleji Bosne Sreb. Date mu prigodno ime po tom debelom sto je ubio nesretne djevojke pa da svaki put kada predjemo autom preko njega spomenemo mu majku.
Haj ti u Aleju Bosne Srebrene laganini , i reci mi imas li koga ovako da ti je najdrazi ??? Ljubi te facko
Spomen ploča ubijenim djevojkama a bahatim ubicama mizerne kazne od našeg sudstva
Pa pun je grad Spomen Ploca do kada ce se trpiti ubijanje
Dokle god kazna za ubistvo ne bude 20 godina minimalno.
Zasto nema slike od Alme?
Vrlo vjerovatno zelja porodice. Akcenat je svakako na spomen plocu i sta ona predstavlja.
Svaki put kada prodjem ovdje knedla u grlu mi zastane. Ne mogu ni da zamislim bol roditelja, bliznjih i porodice kada je meni ovako mucno.
Tako to biva kad vam korumpirani stranački kriminalci donose i provode zakone! Tragedije se događaju, a ništa se ne mijenja!
Kakvi ste tu svi bolesnici, ima grad da vam bude sav u tim pločama. A i dobro ste se sjetili.