Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se mnoze ove stranke kao Kinezi,brate nicu kao kruske,opadaju kao kruske,a sve jedni te isiti ljudi u njima,samo po koja mladez iz familije se dodaje radi reda.
Ove stranke po Sarajevu i na teritoriji gdje su Bosnjaci, nicu kao gljive poslije kise.... Ovo je sigurno jos jedno poturanje Bosnjacima, jer bas kao sto su "nasa stranka" "sdp" i druge "multietnicke" stranke Koje djeluju na "cjeloj BiH" (citaj. teritoriji sa Bosnjackom vecinom)..
kako god svima nama je ugurano i potureno,dosli novi ili ovi stari sve jedno samo sto su ovi stari iskusniji pa nas taslace na posten nacin.
Bekan treba da me vodi. De ba.
sliku sadasnjeg stanja najbolje ocrtava grafit sa alipasinog polja "godine prolaze mi blejimo" bleeeeeee
nek te vodi Bakir *** te on
odmah u Banja Luci osnovati "Drugu Stranku" a u Posusju "Trecu" a Sejdic-Finci nek osnuju I "Cetvrtu"
Gospodine Bekane nije Prva nego hiljadu i prva...kod nas Bosnja...
prva? prije hiljadu I prva stranka....
Jos jedna stranka bez ideje. Koga briga za platformu koja nema sanse da prodje. Da li ce narod u zemlji da se opameti? Nema tu vise zajednickog zivota. Nema YU pa nece biti ni Ex BiH. Posle svega nema poverenja a jos manje interesa za zajednickim zivotom. Svako na svoju stranu.
j.ebo vam osnivanje stranaka familiju otvorite firmu
ma odoh sutra izvaditi rodni list i cips i idem osnovati stranku.
AKO JE ON BEKAN JA NISAM!
Omaldina treba da se politički aktivira. S obzirom da u ovim ustoličenim strankama teško se može probiti sa dobrom pričom od staronja, potpuno je legitimno da se politički promišlja i osnivaju nove starnke koje mogu praviti jedan jak blok. Nas je ova letargija i podvala da je politika djelatnost za ljude bez časti i dovela do ovog ponora pred kojim se nalazimo.
ja cu glasat za D(d)rugu stranku...
jbs drugu stranku najbolje je treca stranka. :D
I ovu stranku i Bekana isto nabijem na qurac.
Milion stranaka a ni jedna sa ozbiljnim ekonomskim programom preko kojeg bi ovu zemlju probali izvuci iz krize. Misle levati da će ako u oktobru i dobiju koji glas moći vladati kao i do sada? Prošo voz levatine, nema više vladanja preko MMF-a. Po meni treba imati pravu hrabrost pa preuzeti odgovornost poslije izbora jer smo zglajzali ko Mozambik !!!
to sto niti jedna stranka nema konkretan ekonomski program ili uopste neki plan razvoja je jednostavno. mi kao narod smo polupismene ovce (velika vecina) i vjeruj da 50% BiH gradjana ne zna ni kako pravilno funkcionise izborni sistem i struktura vlade u BiH. jednostavno posoje mjesta gdje im iz stranke donesu ovcu i obecaju svasta i da cijela familija iz kuce glasa. ostalim obeca radna mjesta itd... jednostavno nema izbornog programa zato sto smo mi glupi.
Evo jos uhljebasa
hahah dajte ba nesto novo
Kad se bude osnovala Prva al Proleteska, bicu medju prvim clanovima... Dosta mi je kapitalizma i satro demokratije, dovoljno sam vidio!
Šta predlažeš umjesto kapitalizma i demokratije?
Ma ovo je bio sarkastican komentar, uz istinu da mrzim kapitalizam. Svi znamo da se ovdje nikad nista promjeniti nece. Ali, bez imalo sarkazma i sale, tvrdim da na ovom nasem blakanu jedno petokraka, kroz istoriju pokazuje , da samo ona funkcionise, skoro besprijekorno. Jednostavno, nama treba cvrsta ruka i sto vise jednakosti, da ne bi dolazilo do ovih razdora koji su vjecito medju nama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NIJE PRVA NEGO STOTA, VISE STRANKI IMAMO NEGO IJEDNA DRZAVA NA SVIJETU